Gestopt? Daft Punk dropt zowaar negen onuitgebrachte nummers!

One More Time!

Mogen we hopen op een comeback? Het antwoord? Helaas! Al weet je natuurlijk nooit. Toch hebben de twee rekels van het Franse elektropop duo woord gehouden en de belofte dat ze iets gingen doen met hun laatste, misschien wel beste album ooit en vijfvoudig Grammy-winnende plaat, Random Access Memories, bestendigd met een speciale en uitgebreide editie, inclusief negen onuitgebrachte nummers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daft Punk (@daftpunk)

 En er is meer. Net voor de release van deze plaat, bracht het duo de video voor ‘Infinity Repeating (2013 Demo)’ uit. Deze allerlaatste videoclip van Daft Punk ging in première tijdens een exclusief evenement in het Centre Pompidou in Parijs. Onder andere oud-Daft Punk medewerker Warren Fu werkte hieraan mee.

‘Dit project is me vooral dierbaar, niet alleen omdat ik de wederzijdse vriend was die Julian aan Guy Man en Thomas voorstelde, maar het is ook de laatste videoclip voor Daft Punk. Zoals veel van de muziek van de robots, wilde ik iets eenvoudigs en hypnotiserends aan de oppervlakte creëren, dat meer onthult bij elke keer als je er naar luistert of kijkt’, liet Fu weten.

De speciale editie van Daft Punk’s Random Access Memories (10th Anniversary Edition) kan je nu beluisteren via Spotify en Apple Music. De videoclip, die op vier dagen al bijna twee miljoen weergaven kende, is terug te vinden op YouTube… of via de link hieronder.

Foto’s: Unsplash

You May Also Like

Netflix-reeks ‘FIFA Uncovered’ brengt wereldvoetbalbond in nauwe schoentjes

Voetbalbond maffia Neen, we zitten niet op tribune 1 van onze favoriete voetbalploeg, Royal ...

Netflix-film ex-topvoetballer Roberto Baggio op komst

Jeugdsentiment… We schrijven 1994 toen wij als 12-jarige alle matchen voor de buis van ...

Corona houdt muzikant-componist Gert Keunen niet tegen (Interview)

Corona doet wat met een mens… Als muzikant-componist maak je dan nieuwe muziek. Ook ...