Cruisen en tegelijk ter plaatse F1 kijken? Het kan met MSC Cruises

Wij kunnen

Verder dan Spa-Francorchamps zijn we nog niet geraakt als het gaat om het circus van de Formule 1 van dichtbij te aanschouwen. Zo konden we een kleine vijf jaar geleden al eens een dagje meelopen met niemand minder dan vice-wereldkampioen Charles Leclerc, toen nog een piepjonge rookie bij Alfa Romeo en Marcus Ericsson, die later bij zijn overstap naar de Indycar één van de grote drie (F1 Monaco, 24h Le Mans of Indy500) op zijn palmares mocht bijschrijven en vanaf nu door het leven mag gaan als een race-legende.

Maar kan het ook ergens anders dan op het mooiste circuit ter wereld? Ja hoor! Zo kondigde MSC Cruises aan dat haar wereldwijde partnerschap met de Formule 1 tot eind 2026 wordt verlengd. De aankondiging vond plaats in Miami, aan de vooravond van de Grand Prix. 

Als onderdeel van de overeenkomst zal MSC Cruises tijdens geselecteerde Grand Prix-weekenden schepen langszij positioneren om een unieke gastvrijheidservaring van het circuit naar het schip te bieden. Het eerste van deze evenementweekenden vindt plaats in november, voor de laatste race van het seizoen 2023, in Abu Dhabi. MSC Virtuosa zal het Grand Prix weekend motorsportfans unieke accommodatie, hospitality en transportpakketten aanbieden. Een concept dat zal worden verrijkt en ingezet op andere bestemmingen, met andere schepen, vanaf het seizoen 2024.$

Daarnaast is MSC Cruises bevestigd als hoofdsponsor van de F1 Grand Prix van België in 2023. Als zodanig zal het merk onder meer immersief entertainment aanbieden voor toeschouwers in de Fan Zone.

Benieuwd naar een weekendje op het drijvend hotel, de MSC Virtuosa tijdens het Grand Prix-weekend in Abu Dhabi inclusief racetickets en exclusieve (backstage) F1 experiences?  Neem dan snel een kijkje HIER.

Foto’s:
– MenStyle
– MSC Cruises

You May Also Like

Heerlijk Cocktails shaken met de toffe kerels achter Miraeus

Van een experiment een hobby maken en van een hobby je beroep maken…we kunnen ...

Swatch x Omega onthullen nieuwe MoonSwatch geïnspireerd door de koude maan

Maar of je hem te pakken zal kunnen krijgen, dat is een andere zaak… ...

Waar trap je een penalty het best?

Pinanti is pinanti Hoewel wij het als Belgen helemaal niet goed doen en het ...