Sylvie Meis kraakt exclusieve champagnefles Moët & Chandon Atlantis The Royal (Dubai)

De op maat gemaakte creatie, geïnspireerd op de architectuur van Atlantis The Royal resort, is ontworpen om de grote onthulling van Dubai’s nieuwste icoon te vieren.

Moët & Chandon presenteert met plezier zijn Moët Impérial Atlantis The Royal champagnefles, speciaal ontworpen voor het meest glinsterende feest van Dubai, de Grand Reveal van Atlantis The Royal resort, dat afgelopen weekend plaatsvond. De unieke fles is een eerbetoon aan de nieuwste ultraluxe ervaringsbestemming van Dubai en weerspiegelt de kenmerkende architectuur van het nieuwste icoon van de stad. Moët & Chandon is de officiële champagne die werd gekozen om te proosten op de grote onthulling van het meest spectaculaire nieuwe juweel van het Palmeiland. De fles in 24-karaats goud is een uniek geschenk van het Franse huis voor de grootste resorts.

De spectaculaire zaterdag was het hoogtepunt van het Grand Reveal weekend van het resort, dat in de Moët & Chandon lounge een scala aan lokale en internationale celebrity gasten, waaronder het Nederlands model Sylvie Meis, ontving, die dineerden van gerechten bereid in de keukens van ’s werelds beste chefs, onder leiding van Nobu, Jose Andres en Heston Blumenthal. Het weekend stond ook in het teken van de grote opening van de restaurants Nobu en Ling Ling. Moët & Chandons ongekende eerbetoon aan Atlantis The Royal, dat een glamoureus vleugje savoir-fête toevoegde aan de reeks Grand Reveal evenementen, hielp dit onvergetelijke, once-in-a-lifetime moment te vieren.

Het op maat gemaakte Moët & Chandon Atlantis The Royal-stuk, een primeur in zijn soort, is geïnspireerd op de kenmerkende architectuur van het ultraluxe resort. De 15-liter fles, een royale Nabuchodonosor, is gevat in een 24-karaats vergulde buitenkant die het ruimtelijke frame van het gebouw weerspiegelt. Het omhulsel is met tin gegaufreerd door getrainde ambachtslieden met behulp van oude technieken toegepast op edele gouden en zilveren metalen. De in drie delen vervaardigde spiegelgepolijste schelp is bezet met zwarte lak en goudplaat. De zwarte band van de fles is ook in tin gedrukt, daarna gelakt en voorzien van een kenmerkende rode zegel. Elk afzonderlijk stuk dat de decoratie vormt, is verguld met 24-karaats goud, samen met het gegraveerde etiket en het medaillon op de achterkant van de fles. Meer dan 500 uur werd besteed aan het ontwerp en de vervaardiging van dit uitzonderlijke stuk.

De Moët & Chandon Atlantis The Royal is gevuld met de kenmerkende champagne van het Huis, Moët Imperial, gedefinieerd door een heldere fruitigheid, een verleidelijke smaak en een elegante rijpheid.

Atlantis The Royal is een bestemming waar alles is ontworpen om de grenzen van de verbeelding uit te dagen. Met een adembenemend uitzicht op de skyline van Dubai en de Arabische Zee biedt het resort een reeks ontzagwekkende ervaringen, waarbij gasten worden uitgenodigd om tussen de wolken te zwemmen in sky pools, verblind te worden door fonteinen die ook vuur ademen of te dineren in de grootste collectie celebrity chef restaurants ter wereld.

Foto’s: Moët & Chandon/UPR

You May Also Like

Wie durft er in deze Heineken sneaker op stap gaan?

Wie heeft er al dorst? Toegegeven, we zijn geen fan van Heineken. Het biertje ...

Horlogemaker Roger Dubuis eert Lamborghini Revuelto met dit meesterwerk

De Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph Het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis heeft de iconische ...