Moët & Chandon verlicht de kerstboom op de Brusselse Grote Markt

Een sprankelend einde van het jaar 

Moët & Chandon zet een traditie voort die het kenmerk is van de grootsheid en vrijgevigheid van het Huis, en nodigt Vrienden van het Huis van over de hele wereld uit om deel te nemen aan zijn “Toast for a Cause” liefdadigheidsinitiatieven. Dit grootse gebaar van vrijgevigheid, dat in 2009 begon op de rode loper in Hollywood, is nu een wereldwijde traditie geworden die symbool staat voor de sociale verantwoordelijkheid en de inzet van het Huis voor het milieu en de lokale gemeenschappen.

In België heeft Moët & Chandon ervoor gekozen om de versieringen voor de kerstboom op de Grote Markt in Brussel te doneren, een symbolische locatie die door de UNESCO tot werelderfgoed is verklaard.

Nu de eindejaarsfeesten naderen, komen de inwoners en toeristen van de stad traditioneel bijeen om de versieringen te bewonderen, met name die van de kerstboom, een niet te missen initiatief dat al 30 jaar bestaat.

Om de kerstfestiviteiten in Brussel een magisch tintje te geven en tegelijk het milieu te respecteren, wordt de boom dit jaar versierd met LED-lichtjes, waardoor het energieverbruik met de helft vermindert. En hoewel de kerstverlichting dit jaar is behouden, is de duur ervan ingekort. De kerstboom zal elke dag van 16.00 tot 23.00 uur schitteren.

Met dit gebaar van vrijgevigheid wil Moët & Chandon ook zijn horecapartners in de buurt van de Grote Markt in Brussel steunen. Over vrijgevigheid en Moët & Chandon gesproken, onlangs waren we te gast op de van Moët & Chandon in de Antwerpse Zoo. Een topavondje!

You May Also Like

Laat je inspireren door Vitra’s Home Stories Winter 2023

Deze winter reizen we naar Londen om een kijkje te nemen achter de deuren ...

MenStyle Real Estate: Mansion uit ‘The Wolf of Wallstreet’

Sell me this Mansion  Fans van het betere Hollywoodwerk hebben ongetwijfeld ‘The Wolf of ...

Gaan we voor de derde keer op rij naar een uitverkocht TDBT?

Snel zijn is de boodschap Openluchtfestival The Day Before Tomorrow zet naast publiekstrekkers Omdat ...