Black & White Burger opent eerste restaurant in Antwerpen

Na Wallonië en Brussel komt tweekleurige burger naar Vlaanderen

Na Brussel, Luik, Namen en Charleroi komt de keten Black & White Burger, gecreëerd door de Franse YouTuber IbraTV, naar de Vlaamse food-hoofdstad: Antwerpen. Op zaterdag 20 mei opent aan De Keyserlei het 12e restaurant met de typische tweekleurige burgers in ons land.

Black & White Burger werd in 2018 in Parijs geboren, aangedreven door de Franse YouTuber IbraTV. De restaurantketen heeft een solide reputatie: verse kwaliteits- en seizoensproducten, een gevarieerde fijnproeverskaart, en gerechten met originele kleuren. Het eerste etablissement dat in Frankrijk geopend werd, kreeg de titel ‘Beste burger van Parijs’.

IbraTV, de YouTuber met 4,6 miljoen abonnees

IbraTV, dat zijn candid cameras, liefde voor auto’s en vechtsporten, en indrukwekkende prestaties in de tv-show Ninja Warrior. Het is bovenal een YouTuber met meer dan 4,6 miljoen abonnees. En bovendien is de influencer een verstandige ondernemer met intussen een internationale restaurantketen in Frankrijk, België, Zwitserland en Spanje.

Meerdere openingen in België 

Sinds twee jaar zijn er verschillende Black & White Burger-restaurants in ons land. Bij eerdere openingen stonden enkele honderden mensen voor de deuren te popelen om de cultburgers te proeven en om hun favoriete YouTuber te ontmoeten. Andere openingen in ons land (Gent, Brugge en Leuven) zullen in de komende maanden volgen.

Het nieuwe restaurant in Antwerpen, op een steenworp van het centraal station, zal op zaterdag 20 mei geopend worden met een heuse opening party met DJ. De eerste 100 bezoekers krijgen een gratis burger.

Originele kwaliteitsproducten

Op het menu staan onder andere de French, de Mexico en de West Coast, met bijvoorbeeld een verse Black Angus steak of zalm. Niet te vergeten zijn de iconische tweekleurige broodjes (zwart en wit) gebakken door de beste bakker uit Frankrijk en aangevuld met de sauzen van een echte sterrenchef. Voor de vegetariërs is er de Black Garden.

Meer info via www.bnwburger.com

 

You May Also Like

Super Tripel Flierefluiter: biertje voor echte mannen

Whisky infused & oaked bier Al veertig jaar een begrip in Kempisch Bierland? ‘Ne ...

De Amerikaanse kunstenares Judy Chicago is de designer van illycaffè’s nieuwe illy Art Collection

Wanneer mannelijke en vrouwelijke vaardigheden zich mixen tijdens het drinken van een espresso… Judy ...

KEREL bier steekt oceaan over

Het viert vijfde verjaardag met exclusief verjaardagsbier, biercocktails en zomerbar KEREL®, het eigenzinnige bier ...