Poker jij jezelf tot op het WSOP Main Event in Las Vegas?

Ben jij de volgende WSOP Squad winnaar op GGPoker?

Begin deze maand heeft GGpoker een zeer uitzonderlijke WSOP campagne georganiseerd voor de Belgische pokerfanaten. Voor de eerste keer in ons land wordt er een WSOP actie georganiseerd met een gegarandeerde prijzenpot van zo maar eventjes $75.000. Het volledige GGPoker team, met ondermeer Charlotte, wiens interview je HIER kan lezen, en de Broers De Meulder, gaat deze zomer naar Vegas en ze nemen 6 winnaars mee.

Elke week op maandag wordt er een finale gespeeld met een WSOP Main Event package in de prijzenpot. De winnaar mag op kost van GG naar Las Vegas, overnachten in de Ballys en deelnemen aan het Main Event van het Wereldkampioenschap Poker. Iedereen kan rechtstreek inkopen voor deze finales voor $250. Uiteraard zijn er tal van kwalificatie events. Telkens op maandag, woensdag en donderdag worden er qualifiers georganiseerd, al vanaf $1. Als je dus eens naar Vegas wil, dan is dit ongetwijfeld een buitenkansje.
Alle details over de actie lees je hier op GGPoker.be website of via deze LINK.

Al twee winnaars bekend!
De eerste twee campagneweken hebben alvast voor het nodige spektakel gezorgd. In de eerste week was het Danny Covyn die in de heads-up Sam Polo Riva wist the verslaan. Daarmee greep Sam net naast het pakket ter waarde van $12.500. In de tweede week stelde Sam orde op zaken en won ook zijn WSOP pakket…
Wij zijn benieuwd naar de komende winnaars.

Succes als je meespeelt!

Cover: Unsplash

You May Also Like

Hier is aflevering 7 van BOSS 9 (video)

Veel training, voldoende coaching en talloze praktijkuren Allemaal van cruciaal belang wanneer je een-op-een ...

Hoeveel geld verdien jij met de games die je speelt?

Af en toe een game spelen is een leuke hobby. Maar er zijn meer ...

Lezers MenStyle bepalen mee welke richting realityreeks Boss 9 uitgaat

Hoe? Dat lees je zo!  De BOSS 9-campagne gaat al zijn tweede maand in ...