Lezers MenStyle bepalen mee welke richting realityreeks Boss 9 uitgaat

Hoe? Dat lees je zo! 

De BOSS 9-campagne gaat al zijn tweede maand in en de competitie heeft zojuist een verrassende wending genomen. Vanaf nu heb jij het voor het zeggen! Een officiële stemming werd zojuist geïntroduceerd en je kan dus nu je favoriete kandidaat steunen. Hoe? Heel concreet gebeurt dit in twee fasen:

  1. Negen video’s werden gepubliceerd op het YouTube kanaal van GGPoker Belgium. De kandidaten hadden namelijk elk 1 minuut één-op-één tijd met onze camera. 60 seconden dus om uit te leggen waarom zij het verdienen om het volgende lid van GGPoker Team België te worden. Het doel? Like vóór 1 december de video die jou het meeste aanspreekt en elke like levert de kandidaat in kwestie 1 punt op.
  2. Naast de stemming op YouTube krijgen alle finalisten ook een eigen tornooi op GGPoker.be en dat op woensdag 30 november. Aan hun om het te promoten en een zo groot mogelijk spelersveld bij elkaar te brengen. Elke buy-in levert de kandidaat 2 punten op.

Kortom, je hebt het al begrepen, als toeschouwer heb je weldegelijk iets in de pap te brokken. Aarzel dan ook niet om je favoriete kandidaat een duwtje in de rug te geven!

Ontdek vanaf volgende week hoe de kandidaten het er vanaf brachten tijdens het beruchte BOSS-weekend in enkele gloednieuwe YouTube afleveringen. De kandidaten konden rekenen op adembenemende villa, maar dat stond niet gelijk aan een rustig verblijf… Aan uitdagingen en verrassingen namelijk geen gebrek!

Binnenkort te bekijken op het YouTube kanaal van GGPoker Belgium!

You May Also Like

Met deze zonnebrillen van David Beckham ben jij een stijlicoon

Bend it… euh, Wear it like Beckham Eyewear by David Beckham collectie lente/zomer 2021 ...

Bell & Ross lanceert BR-X5 Black Titanium

Weer wat nieuws op Watches and Wonders Geneva Wat het Autosalon in Brussel het ...

Kurt Cobains gitaar kan nu van u zijn

De linkshandige Fender Mustang gaat onder de hamer… Pure nostalgie. Dat is het gevoel ...