Een korte rondleiding op het luxejacht ‘Flag’ van Tommy Hilfiger

Hop naar de Bahama’s

Moeten we Tommy Hilfiger nog voorstellen? De 71-jarige Amerikaan begon in 1969 als ondernemer maar dat verliep niet zoals gepland. Zijn eerste winkel ging failliet en hij vertrok richting The Big Apple, New York, om het te maken als modeontwerper. Frank Sinatra zong het al ‘If you make it there, you’ll make it anywhere‘, iets waar Tommy een, nog steeds, levend voorbeeld van is. Zo is de man ondertussen multimiljonair en heeft hij een leuk speeltje ter beschikking… een heus luxejacht met de naam ‘Flag’. Tijd dus voor een enkeltje Bahama’s om eens een kijkje te gaan nemen naar zoveel luxe.


Bahama’s? Dat ‘Flag’ een oceaanwaardig schip is hebben we met eigen ogen al kunnen vaststellen want op een van onze tripjes naar Monaco lag het schip in de haven van het mondainste staatje ter wereld. Nu ligt het dus aangemeerd in de Caraïben, aan de andere kant van de grote plas.

Wat je allemaal mag verwachten van een $46.000.000 kostend drijvend paleis? 62 meter lang, drie verdiepingen, één master suite op het main deck, zes tweepersoonskamers op het benedendek, een ruim zwembad, een fitnessruimte, jacuzzi, bbq, pizzaoven, bar en tal van waterspeeltuigjes als jetski’s en duikmateriaal.

De momenten Tommy zelf niet op de boot is, verhuurt hij zijn speeltje. kostprijs? €378.000… per week en te boeken HIER.

Cover: Burgess Yachts 

You May Also Like

Giulia GTA: de opmerkelijke terugkeer van een Alfa Romeo-legende

Wat een bom! Tijd om terug een afspraak te maken op Balocco, oftewel het ...

Frank Van den Steen, Country Manager BENELUX voor MSC Cruises (INTERVIEW)

Lezers die ons een beetje volgen weten dat wij, waarvoor onze welgemeende excuses, niet ...

Een zomers klokje, de Bell&Ross BR 05 GMT SKY BLUE

Blauw, blauw, blauw… Neen, het is niet aan de betreurde Thé Lau en het ...