Een korte rondleiding op het luxejacht ‘Flag’ van Tommy Hilfiger

Hop naar de Bahama’s

Moeten we Tommy Hilfiger nog voorstellen? De 71-jarige Amerikaan begon in 1969 als ondernemer maar dat verliep niet zoals gepland. Zijn eerste winkel ging failliet en hij vertrok richting The Big Apple, New York, om het te maken als modeontwerper. Frank Sinatra zong het al ‘If you make it there, you’ll make it anywhere‘, iets waar Tommy een, nog steeds, levend voorbeeld van is. Zo is de man ondertussen multimiljonair en heeft hij een leuk speeltje ter beschikking… een heus luxejacht met de naam ‘Flag’. Tijd dus voor een enkeltje Bahama’s om eens een kijkje te gaan nemen naar zoveel luxe.


Bahama’s? Dat ‘Flag’ een oceaanwaardig schip is hebben we met eigen ogen al kunnen vaststellen want op een van onze tripjes naar Monaco lag het schip in de haven van het mondainste staatje ter wereld. Nu ligt het dus aangemeerd in de Caraïben, aan de andere kant van de grote plas.

Wat je allemaal mag verwachten van een $46.000.000 kostend drijvend paleis? 62 meter lang, drie verdiepingen, één master suite op het main deck, zes tweepersoonskamers op het benedendek, een ruim zwembad, een fitnessruimte, jacuzzi, bbq, pizzaoven, bar en tal van waterspeeltuigjes als jetski’s en duikmateriaal.

De momenten Tommy zelf niet op de boot is, verhuurt hij zijn speeltje. kostprijs? €378.000… per week en te boeken HIER.

Cover: Burgess Yachts 

You May Also Like

Belgische “Peloton de Paris” opent zijn tweede winkel/cycling café in Leuven

Dé tweede ultieme hangout spot & speciaalzaak voor de sportieve fietser! Het Belgische cycling ...

MenStyle on Tour: Camp Jeep & offroadtest nieuwe Jeep Wrangler

By far onze tofste Whatmatters on Tour tot op heden… Londen, Monaco, Marbella,…wij zijn ...

Vliegen en rijden als een baas: Combideal Porsche 911 Turbo S & Embraer

Omdat we aan sommige deals niet kunnen weerstaan…   Geluk bij een ongeluk, gisteren ...