Nisa pakt het kroontje van Miss Exclusive in

Hadden wij dit niet voorspeld?

Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze in Corona-tijden nog konden doorgaan  was koffiedik kijken. Eén van onze favoriete verkiezingen is Miss Exclusive. Niet alleen omdat er steevast sympathieke knapperds als Caro Van GorpKimbery Bosman of deugnietje Lauralyn Vermeersch winnen, ook omdat we als gastheer steevast fantastisch worden ontvangen op de avond zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen)

Helaas waren we er dit jaar niet bij maar dat wil niet zeggen dat we jullie de winnares niet meegeven. En wat zien we? Nisa Van Baelen gaat met het kroontje lopen. Wij herinneren ons haar als een sympathieke knapperd en eentje die we na een interview zo’n jaar geleden al bombardeerden tot winnaar.

Straffe gasten wij, niet?

 

You May Also Like

Wij zetten Rani in een Lamborghini

‘Welcome to Rani’s World’, dat kopten we iets meer dan een jaar geleden toen ...

‘Jonge Wolf’ Jills ‘Bikini-Body’ heeft nood aan een streep zon

En ze boekte een ticket naar de zon… Moraalridders en figuren als een Marc Van ...

We vliegen het weekend in met knapperd Lotte Feyen

Helemaal in het begin van ons project kwamen we de knappe Lotte Feyen tegen. ...