Nisa pakt het kroontje van Miss Exclusive in

Hadden wij dit niet voorspeld?

Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze in Corona-tijden nog konden doorgaan  was koffiedik kijken. Eén van onze favoriete verkiezingen is Miss Exclusive. Niet alleen omdat er steevast sympathieke knapperds als Caro Van GorpKimbery Bosman of deugnietje Lauralyn Vermeersch winnen, ook omdat we als gastheer steevast fantastisch worden ontvangen op de avond zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen)

Helaas waren we er dit jaar niet bij maar dat wil niet zeggen dat we jullie de winnares niet meegeven. En wat zien we? Nisa Van Baelen gaat met het kroontje lopen. Wij herinneren ons haar als een sympathieke knapperd en eentje die we na een interview zo’n jaar geleden al bombardeerden tot winnaar.

Straffe gasten wij, niet?

 

You May Also Like

Alleen maar Vlaamse Pareltjes op deze Vlaamse Feestdag

11 juli op zijn best… Waarom de hele aardkloot afschuimen op zoek naar mooie ...

Elegant pikant…Ilona Wanet…een echt juweeltje! (Interview)

Je zou bijna denken dat wij immuun worden voor vrouwelijk schoon. Als wij onze Insta-feed ...

Knap ding Nisa Van Baelen heeft de stoutste dromen

De meeste dromen zijn bedrog…maar als ik wakker word, dan droom ik nog. Neen, ...