Nisa pakt het kroontje van Miss Exclusive in

Hadden wij dit niet voorspeld?

Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze in Corona-tijden nog konden doorgaan  was koffiedik kijken. Eén van onze favoriete verkiezingen is Miss Exclusive. Niet alleen omdat er steevast sympathieke knapperds als Caro Van GorpKimbery Bosman of deugnietje Lauralyn Vermeersch winnen, ook omdat we als gastheer steevast fantastisch worden ontvangen op de avond zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen)

Helaas waren we er dit jaar niet bij maar dat wil niet zeggen dat we jullie de winnares niet meegeven. En wat zien we? Nisa Van Baelen gaat met het kroontje lopen. Wij herinneren ons haar als een sympathieke knapperd en eentje die we na een interview zo’n jaar geleden al bombardeerden tot winnaar.

Straffe gasten wij, niet?

 

You May Also Like

Heidi Klum geeft Duitsers een enorme boost op EK

Boost of boobs? Hebben jullie ook genoten van Portugal – Duitsland gisteren? De Duitsers, ...

Dit waren de heetste Safari Nomads op WECANDANCE 2019

Met 37.000 waren we… Helaas kunnen we geen 37.000 foto’s uploaden want dan zouden ...

Emilie Vansteenkiste is de nieuwe Miss België

Een bommetje En dat kan je gerust figuurlijk nemen want de start van de ...