Nisa pakt het kroontje van Miss Exclusive in

Hadden wij dit niet voorspeld?

Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze in Corona-tijden nog konden doorgaan  was koffiedik kijken. Eén van onze favoriete verkiezingen is Miss Exclusive. Niet alleen omdat er steevast sympathieke knapperds als Caro Van GorpKimbery Bosman of deugnietje Lauralyn Vermeersch winnen, ook omdat we als gastheer steevast fantastisch worden ontvangen op de avond zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen)

Helaas waren we er dit jaar niet bij maar dat wil niet zeggen dat we jullie de winnares niet meegeven. En wat zien we? Nisa Van Baelen gaat met het kroontje lopen. Wij herinneren ons haar als een sympathieke knapperd en eentje die we na een interview zo’n jaar geleden al bombardeerden tot winnaar.

Straffe gasten wij, niet?

 

You May Also Like

Alleen maar liefde voor Mery Hagit Saki van Fake Love Swimwear

We trokken onze ogen effe open toen we ongeveer een dikke week geleden door ...

Begeerlijke Tatjana Van Dessel is een hit op TikTok

Toen we onlangs op een koude zondagavond naar TV keken en bleven hangen bij Reizen ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel 1: Jill Coupé

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...