Pikt Nisa Van Baelen straks het kroontje van Miss Exclusive in? (Interview)

Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze in Corona-tijden nog doorgaan is koffiedik kijken maar in ieder geval zijn sommige verkiezingen wel in volle voorbereiding. Eén van onze favoriete verkiezingen is Miss Exclusive. Niet alleen omdat er steevast sympathieke knapperds als Caro Van GorpKimbery Bosman of deugnietje Lauralyn Vermeersch winnen, ook omdat we als gastheer steevast fantastisch worden ontvangen op de avond zelf. En nu we het toch over sympathieke knapperds hebben, ook kandidate Nisa Van Baelen zou mooi in het rijtje passen. Wij zochten haar, zij het op anderhalve meter, op. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen) op

Dag Nisa, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Lief
Ambitieus
Doorzetter
Altijd goedgezind
Luisterend oor

En waar is deze lieve ambitieuze doorzetter in het dagelijkse leven zoal mee bezig?
Ik studeer nog. Ik ga naar mijn laatste jaar kleuteronderwijs dus binnenkort ben ik juf Nisa. Ook werk ik als hostess en danseres en ben ik veel bezig met modellenwerk en Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen) op

(Toekomstige) papa’s, tijd om mee te gaan naar het oudercontact, lijkt me! Naast dit doe je ook mee aan Miss Exclusive, vertel hier eens wat meer over?
De verkiezing Miss Exclusive volg ik zelf al een aantal jaar. Elk jaar zit ik voor TV te kijken naar de finale, altijd een spannend moment. Na enkele jaren ding ik nu zelf mee naar de kroon. Zelf ben ik zeer ambitieus en zal mijn uiterste best hiervoor doen.

Uiteraard! Wat wil je ermee bereiken? Wat zijn de verdere plannen?
Ik wil een voorbeeld zijn voor velen. Ook zet Miss Exclusive zich in voor het klimaat en het milieu. Ik ben trouwens wel iemand die altijd haar steentje probeert bij te dragen voor het milieu. Ik rijd nu rond in een elektrische wagen om zo het CO2-verbruik te verminderen. Alle beetjes helpen. Ik wil acties ondernemen om het milieu te verbeteren. Miss Exclusive neemt deel aan Miss Earth, dit is een internationale verkiezing met als motto ‘Beauties for a cause’. En dit is nu net waarom deze verkiezing me nauw aan het hart ligt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Steven Wolles (@stevenwolles) op

Mooi en nobel! Mochten we je binnen 5 jaar opnieuw tegenkomen, waar zou je dan willen staan?
Ik wil mij vooral focussen op een modellencarrière dus ik hoop dat modellenwerk tegen dan mijn fulltime beroep is. Ook wel huisje tuintje beestje tegen dan.

En naast het beestje, ook een grote liefde? Of om het nu direct op de vrouw af te vragen, hoe staat het hier? Is daar nog tijd en ruimte over?
Er is zeker nog tijd en ruimte voor de liefde maar die heb ik nog niet gevonden. Nu wil ik mij 100% focussen op de verkiezing en de liefde komt wel. Nu is mijn grootste doel de titel Miss Exclusive 2021 winnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen) op

Winnen betekent een tripje naar een ver land, maar welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Ik ben mijn hart verloren in Parijs, de stad van de liefde. Mooie, romantisch, rustig, cultureel, vele bezienswaardigheden,…

En je laatste trip? 
Mijn laatste trip was naar Egypte

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen) op

Is er iets wat je nog kwijt wil?
Sms: EXCLUSIVE (spatie) 19 naar 6630

Direct de koe, of beter de stier bij de horens! Voor we afsluiten, nog snel een vluggertje?
Euh, is het niet te warm?

Om na te denken? Snel antwoorden is de boodschap! 
Shoot!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen) op

Het duurste item in mijn kleerkast is…een zonnebril van Chanel
Mijn favoriete designermerk is…Louis Vuitton
Mijn favoriete reisbestemming is…Bali
Mijn favoriete stad is…Parijs, de stad van de liefde
Bikini of lingerie? Lingerie
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Tanden poetsen
Als ik de lotto win dan…Goed reizen, sparen en deel schenken aan goede doelen
Ochtend- of avondseks? Allebei ☺

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nisa Van Baelen (@nisavanbaelen) op

That’s the spirit! In ieder geval bedankt voor je tijd en heel veel succes met de verkiezing! Wij zullen er zeker bij zijn, als de Ken ons uiteraard niet vergeet, en onze steun heb je al zeker! Mochten jullie nog afvragen waar je Nisa kan volgen? Eén adres, INSTAGRAM

You May Also Like

Ravissante pikante Marissa Galle vertelt ons alles over CES 2020

Naar jaarlijkse traditie… Ooit al gehoord van CES? Wél, zij die ons al een ...

Xenia, MenStyle’ ‘Flandrienne’

Het wielrennen zou nog meer volk trekken… Het zijn hoogdagen voor de Belgische wielerfans. ...

Marisa Papen tovert IJsland om in Heetland

Oei, de poolkappen! Marisa Papen is in Ijsland en dat hebben ze daar geweten.Tijdens ...