Om in de sfeer te komen: Kamping Kitsch Club lost eigen anthem

Schtampeuhhhhhhh

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Lange Landen, heeft zijn anthem voor editie 2023 paraat! Het nummer heet “De Kamping Is Van Ons” en werd geschreven, geproduceerd en ingezongen door Vieze Asbak, HET POMPSTATION en Yung Petsi in samenwerking met Kamping Kitsch Club Soundsystem en bevat lyrics zoals “Steek de kamping in de fik”, “Ik drink alleen nog maar uit blik” en “Woooowoooowooo”. Zoals elk jaar is ook dit nieuwe Kamping Kitsch Club-anthem van 2023 een instant oorwurm.

Een van de artiesten achter “De Kamping Is Van Ons” is Vieze Asbak, de Nederlander die vorig jaar al op de Nederlandse Kamping Kitsch Club stond en tekende voor nummers als “Lekkere Boterham” en “Pompen met die Subwoofer”. Vieze Asbak kan op Spotify rekenen op 1,7 miljoen streams per maand.

Het anthem is geproduceerd in samenwerking met HET POMPSTATION. De formatie HET POMPSTATION bestaat uit twee krokante pompbedienden die in het zwart werken bij Shell De Lucht West in Bruchem. Beide rocken ze een zeer robuuste psychose, vandaar dat hun symfonieën ook wel te vergelijken zijn met het repertoire van dhr. Wolfgang Amadeus Mozart, maar dan door een kartonpers geduwd.

De zanger van deze beuker heet Yung Petsi. Ook een Nederlander die zijn nummers nog het liefst omschrijft als “robuuste satire”. Na 24 keer te blijven zitten in het middelbaar groeide Jonge Peter op tot een volwassen man met een 59-jarig vaderlichaam.

De “De Kamping Is Van Ons” zal het officiële anthem zijn voor de Belgische en de Nederlandse editie van Kamping Kitsch Club. De Belgische editie vindt plaats op 19 augustus in Kortrijk. De Nederlandse versie staat geboekt voor 17 juni in Eindhoven. De “De Kamping Is Van Ons” is vanaf 9 juni overal te beluisteren via You Tube, Spotify, Apple Music, …Praktisch: 

Kamping Kitsch Club, zaterdag 19 augustus 2023, Lange Munte, Kortrijk.

You May Also Like

MenStyle Road Test: Mercedes-Benz GLC 300 4MATIC AMG-Line

Mercedes-Benz heeft zijn GLC in een nieuw jasje gestoken. Hoewel de GLC nog steeds ...

MenStyle Road Test: Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC AMG

Luxe met de grote L Wie denkt dat Tesla-rijders het privilege hebben om lange ...

Als een baas het zand in met deze Brabus Crawler Buggy van 900 pk

Geen enkele duin is nog veilig Of we deze zomer aan de Belgische kust ...