NIEUW: Street Culture Festival STRAATGENOTEN

Internationale World Chase Tag komt weer naar ’t stad. Spektakel verzekerd.

Op 2 en 3 september vindt het nieuwe gratis street culture festival ‘Straatgenoten’ plaats in Park Spoor Noord. Straatgenoten brengt de spectaculaire en internationale World Chase Tag weer naar ’t stad en huisvest de eerste grote sneakerbeurs in Antwerpen. Nog veel meer urban sports, graffiti en hiphop moeten voor een unieke vibe zorgen. Allemaal in samenwerking met Sporting A en organisaties die actief zijn in de Antwerpse street culture scene.

Straatgenoten is een laagdrempelig festival voor een groeiende, boeiende en diverse community. Voor hen is sport een manier om zich uit te drukken en maakt het deel uit van een way of life waarin ook muziek en mode een rol spelen. Straatgenoten bundelt urban sports, fashion, art & music! Graffiti-artiest Rise van Aerosol Kings, de Skateboard Academy, Unboxed Sneakers en anderen schetsten bij de lancering een beeld van de Antwerpse street culture en van Straatgenoten.

Straatgenoten is grotendeels een gratis festival. Bezoekers kunnen op 2 en 3 september gratis komen genieten van alle urban sports, inclusief music & art. Enkel deelnemen aan de 3×3 basket (30 euro/team), de sneakerbeurs en de CLUBNIGHT zijn betalend.

 

You May Also Like

Deze babes maakten eerste weekend van Tomorrowland onveilig (FOTO’S)

Onveilig voor wie?  Het eerste weekend Tomorrowland zit erop en of het ook dit ...

MenStyle On Tour: Kamping Kitsch Club 2022, alle foto’s (700 stuks)

U was weer geweldig!  Alle opblaasbare genotknotsen, tieten, fluoroze kostuums, valse snorren, witte sokken, ...

Zoeter dan deze Bentley-honing wordt het niet

Helaas is deze niet te koop  Sinds vijf jaar produceert Bentley naast zijn luxeauto’s ...