Amateurvoetbal trapt seizoen feestelijk af tijdens ‘Beginning of the Season’

Eentje recht in de winkelhaak…

EOTS (End of the Season), de awarduitreiking voor voetballers van tweede amateur tem tweede provinciale kenden we al. Meer nog, de volgende editie inclusief een exclusieve afterparty op 6 mei 2022 in het Casino Knokke staat al met penaltystip genoteerd in onze agenda.

Omdat het laatste anderhalf jaar zo goed als geen amateurvoetbal heeft kunnen plaatsvinden en er dus weinig reden tot vieren en awards uitreiken waren, zaten de organisatoren niet stil en bedachten een mooi evenement om het amateurvoetbal, dat dan exact een week later terug op gang getrapt wordt, terug in de spotlights te zetten.

Dit evenement, Beginning of the Season, gaat dus door op 29 augustus 2021. Waar? In het EventHouse te Ichtegem. En aangezien dit nog net voor alle maatregelen buitenspel worden gezet plaatsvindt, gebeurt dit alles Coronaproof, dus met CovidSafe app.

“Op een unieke locatie, in een aangenaam kader rustig praten over voetbal en andere geneugten des levens, dat is onze bedoeling”, aldus organisatrice Ann Vantomme die ook het verdere programma even toelicht.
“We starten de namiddag met de lancering van Gutts. De moctails zullen gemaakt worden met alcoholvrije gin, rum en aperol van Gutts. Tevens brengen we de mensen in contact met Teqball, een combinatie van voetbal en tafeltennis en een sport die zowaar erkend wordt als een Olympische sport in 2023”

Ondertussen warmen DJ’s de bezoekers op met heerlijke beats en kan er zelfs roulette en black Jack gespeeld worden onder leiding van Golden Vegas. En wie nog geen voetbalschoenen heeft voor het komende seizoen is er goed nieuws, zo worden er ook Puma’s verloot onder de aanwezigen. Hoofdact van de avond is Tim Grand, die bekend staat als energieke live-act, DJ of pianist.

Is hier een nieuw en jaarlijks evenement geboren? Laten we hopen van wel! Meer van dit!

You May Also Like

Voor 50.000 euro rijd jij een seizoen in BMW M2 CS Racing Cup Benelux

Sponsors gezocht!  Als je ons vraagt wat onze favoriete BMW M is, hoeven we ...

F1-held Charles Leclerc knalt tegen 240 km/u in Ferrari door straten van Monaco

Geen GP van Monaco dit jaar?  Dat houdt me niet tegen moet onze F1-held ...

MINI verwelkomt fans in Zolder op 22 mei voor vijfde MINI Fan & Track Day

Wie is erbij? Drie jaar nadat MINI op het Circuit van Zolder meer dan ...