Zwemmen en muziek luisteren? Dan is de OpenSwim Pro van Shokz het mannetje

Dé draadloze multisporthoofdtelefoon met MP3-opslag én Bluetoothfunctie

De zomer komt eraan en dat betekent in veel gevallen ook vakantie. Wat ons betreft verkiezen we tussen wat auto- en circuittests door deze zomermaanden voor zon, zee, strand en vaak ook gewoon (ons) zwembad. Onze ontspannen zwempartijen worden nu nog ontspannender met dank aan de Shokz OpenSwim Pro, die ons al zwemmend trakteert op onze favoriete muziek.

Zo lanceert Shokz met de OpenSwim Pro zijn eerste multisporthoofdtelefoon met MP3-opslag en Bluetoothfunctie. Ontworpen voor atleten, in ons geval iets minder atleten, met een open-ear ontwerp in een ultralichtgewicht frame, waarmee je al zwemmend naar je favoriete nummers kan luisteren of comfortabel audio streamt terwijl je fietst of loopt. De OpenSwim Pro bevat de gepatenteerde bone conduction-technologie van Shokz. Die zorgt ervoor dat de earbuds je oren niet bedekken en je jezelf steeds bewust blijft van omgevingsgeluiden.

De nieuwe Shokz OpenSwim Pro bouwt voort op het succes van het model OpenSwim en voegt een Bluetooth-functionaliteit toe als alternatief voor luisteren met ingebouwde MP3-opslag. Die laat je toe om ook buiten het zwembad, bijvoorbeeld tijdens het fietsen of lopen, live audio te streamen. Met één simpele druk op een knop of via de Shokz-app schakel je eenvoudig tussen Bluetooth-streaming en luisteren via MP3. Dankzij de multipoint ondersteuning kun je snel schakelen tussen jouw verschillende apparaten en de hoofdtelefoon tegelijkertijd aan jouw telefoon en laptop koppelen.

Kraakhelder luisteren en telefoneren

De hoofdtelefoon biedt drie EQ-modi: de zwemmodus, de vocale boostermodus en de standaardmodus. Daarmee kun je zowel muziek luisteren als telefoongesprekken voeren. Via de PremiumPitch 2.0+ technologie produceert de OpenSwim Pro een helder geluid, een krachtig volume en rijke bas. De twee microfoons met geavanceerde ruis- en echo-onderdrukking verzekeren storingsvrije gesprekken.

Optimale pasvorm zonder de oren te blokkeren

De OpenSwim Pro bevat ultralichte en draadloze earbuds met open-ear ontwerp. Je draagt de hoofdtelefoon óp de oren, met een oorhaak die de oren niet blokkeert. Wanneer je muziek luistert of telefoneert, ben je jezelf nog steeds bewust van omgevingsgeluiden. Het OpenSwim Pro titanium frame, in combinatie met drielaagse kneedbare silicone, zorgt ervoor dat de earbuds passen bij ieder oor en tegelijkertijd stevig blijven zitten, hoeveel je ook beweegt. Het biofit design garandeert een goede pasvorm, ook met een badmuts en zwembril op je hoofd.

​De OpenSwim Pro is IP68-geclassificeerd, wat betekent dat zwemmers de hoofdtelefoon tot wel 2 uur lang, 2 meter onder water kunnen gebruiken. Ruim voldoende want wees gerust, wij hebben nog geen enkele zwemmer 2 uur lang 2 meter onder water weten zwemmen. De batterij met snellaadfunctie gaat 9 uur mee en het 32 GB MP3-geheugen is goed voor de opslag van maar liefst 8000 muzieknummers. Bluetooth v5.4 zorgt voor een snelle en stabiele verbinding.

De Shokz OpenSwim Pro is verkrijgbaar vanaf nu voor € 199,00 via www.shokz.com en geselecteerde retailers.

 

 

You May Also Like

Dorstig weer in aantocht? Dan reken je op SodaStream met dank aan een nieuwe smaaklijn!

Verfrissend, fruitig drankje en dit zonder toegevoegde suikers Het wordt zomer en dan moet ...

Heidi Klum geeft Duitsers een enorme boost op EK

Boost of boobs? Hebben jullie ook genoten van Portugal – Duitsland gisteren? De Duitsers, ...