Abercrombie & Fitch komt met een nieuw geurtje

AWAY, een duo van een heren- en een damesparfum

Als er één parfum of eau de toilette in onze badkamerkast nooit ontbreekt, is het FIERCE van Abercrombie & Fitch wel. Een klassieker en eentje waarmee we al jaren succes boekten. Maar A&F heeft meer te bieden, kijk en neus maar eens in het nieuwe geurtje, AWAY.

HET CONCEPT

Als de reis een tocht is, is de bestemming een gevoel. Vandaag zien we meer dan ooit in hoe belangrijk het is om dag na dag te genieten van elk moment. AWAY van Abercrombie & Fitch nodigt ons uit om op de pauzeknop te drukken en simpelweg te… zijn.

DE FLACON

Een eerbetoon aan klassiek design! Elk van beide parfumflacons kreeg een logo in reliëf en een metallic spraydop met draairing. Het ontwerp echoot naar het erfgoed van het merk: deskundig vervaardigde producten met een moderne uitstraling. Met AWAY zweert Abercrombie & Fitch ook andermaal bij duurzaamheid: voor de vervaardiging van de flacons werd gerecycleerd materiaal uit de industrie gebruikt.

DE GEUR

AWAY for Men is een aquatisch fougèreparfum dat mannen verleidt met een gestolen moment van ontspannende frisheid.

Top: koel, knapperig viooltjesblad trekt samen met verfrissende grapefruit en ananas de geur op gang.

Hart: gemberessence, Egyptische geranium en kruidige witte peperkorrel versmelten tot een verkwikkende en aromatische blend.

Basis: een warme, intense mix van blond hout en amber tekent in samenspel met aardse vetiver- essence uit Haïti voor een comfortabele finish.

Beide AWAY-parfums zijn zowel veganistisch als glutenvrij. De formule bevat geen sulfaten, ftalaten of parabenen. Abercrombie & Fitch neemt voor elk parfum uitsluitend genoegen met ingrediënten van topkwaliteit. Die worden op duurzame wijze gewonnen in partnerschap met lokale telers en komen hun levensstandaard en leefgemeenschappen dus rechtstreeks ten goede.

AWAY is verkrijgbaar vanaf september in de betere parfumeriezaken en dit voor een richtprijs van:
EDP/EDT 100ml – €69
EDP/EDT 50ml  – €49
EDP/EDT 30ml  – €35

 

You May Also Like

Saint Laurent x SUPER73 is de e-bike voor de stijlvolle man

Modieus fietsen… Hoewel, fietsen? Beetje trappen zal ook volstaan want dat is nu eenmaal ...

Gucci en Xbox brengen exclusieve game case op de markt

Een samenwerking in kader van 20 jaar Xbox en (bijna) 100 jaar Gucci Volgende ...

Zo loop jij er deze herfst hip en stijlvol bij

Zo loop jij er deze herfst hip en stijlvol bij Onze herfst essentials op ...