Eindelijk! Netflix dropt eind deze maand alle seizoenen “24”

We hebben een afspraak met onze sofa!

Naast het feit dat we vanaf 8 juni terug mogen terrassen en we eindelijk bij de plaatselijke horeca opnieuw ons loon mogen achterlaten, blijft het vandaag goed nieuws regenen. Zo liet ’s werelds bekendste streamingdienst, Netflix, weten dat ze eind deze maand de volledige reeks van “24” zullen droppen. De serie was van 2001 tot 2010 een groot succes en de makers wisten in die tijd zelfs een Golden Globe en een Emmy Award in de wacht te slepen.

Voor de niet-kenners van deze geweldige serie… in elke reeks volg je 24u lang CTU-agent Jack Bauer die in de meest uiteenlopende penibele situaties terechtkomt. En niet dat we al spoilers willen verklappen maar zeker niet elke reeks eindigt met een happy end. De serie speelt zich effectief ook in realtime af wat betekent dat een uur in de serie, ook voor de kijker effectief één uur is.

Spanning, sensatie, soms zelfs brandend actueel en met een dijk van een gespeelde hoofdrol door Kiefer Sutherland. En mannen, ook Kim Bauer, dochter van, mag er zijn. Deze rol werd gespeeld door Elisha Cutbert, oftewel het mooie meisje dat we zeker ook kennen uit de film ‘The Girl Next Door’.


 

You May Also Like

Is de Lucid Air de volgende Tesla-killer?

Arme Elon?  Er zijn er verschillenden die het pretenderen maar slecht weinigen gegeven…Tesla een ...

BELL & ROSS presenteert DP ALPINE A522 Alpine

Van de tarmac naar het circuit Het was gisteren een hoogdag voor de Belgische ...

Moncler scheert hoge toppen met de parfumcollectie ‘Les Sommets Moncler’

Een heerlijk fris geurtje dat je instant doet denken aan de bergen  MONCLER staat ...