Netflix geeft nieuwe beelden vrij van Sex Education Seizoen 3

Het is een nieuw schooljaar…

Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een stel en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

In het derde seizoen ontmoeten we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna.

 

De cast van Sex Education bestaat verder uit vertrouwde gezichten zoals Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar en Jim Howick.

Te zien vanaf 17 september op Netflix.

You May Also Like

Dit zijn de nieuwe Temptation Island-verleidsters

Moeten de koppels zich zorgen maken?  We gaan er ons misschien niet helemaal populair ...

Luidt nieuwe single ‘Bittersweet’ een nieuw album voor Bosum in? (Interview)

Het debuutalbum “Ghostwood Country Club” ligt al een tijdje achter ons en dus moet ...

Hier is de officiële trailer van Netflix-hit Lupin 2 (video)

This isn’t a game anymore. Lupin is een van de meest succesvolle series van ...