MenStyle Film-tip: Dune Marathon

Maak je klaar voor hét filmevent van dit voorjaar met de film waar iedereen vol ongeduld naar uitkijkt! Drie jaar na Dune, een epische krachttoer die het scifi-genre naar ongekende hoogten bracht, verwent regisseur Denis Villeneuve ons met het tweede deel uit de Dune-saga. En dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan.

Beleef de duizelingwekkende Dune Marathon met de avant-première van Dune: Part Two op dinsdag 27 februari in IMAX of Laser ULTRA*. Twee unieke ervaringen die je volledig onderdompelen in het epische Dune-universum.

Ben je niet vrij op dinsdag 27 februari of krijg je er maar niet genoeg van? Ook op zaterdag 2 en zondag 3 maart kan je de Dune Marathon (her)beleven in alle Kinepolis-bioscopen. Fris eerst je geheugen op met Dune en ontdek daarna in Dune: Part Two hoe Paul Atreides (Timothée Chalamet) en Chani (Zendaya) samen met de Fremen wraak willen nemen op de samenzweerders die zijn familie uitroeiden.

Kinepolis voegt graag ook wat extra spice toe aan deze marathon met de nodige snacks en drinks. Bovendien gaat iedereen naar huis met leuke Dune-goodies!


Cover: Warner Bros

You May Also Like

Sony zet de toon met nieuwe headphone

De WH-1000XM5 Aangezien wij vaak op weg zijn, is een goede headphone iets wat ...

Netflix kondigt spin-off Undercover aan

Ferry… Voor de fans van Ferry Bouman is er goed nieuws. Zo kondigt Netflix ...

MenStyle Real Estate: Beverly Hills Mansion van Drake ($65.000.000)

Met de glimlach afgerekend? Aubrey ‘Drake’ Graham heeft het op zijn 35 lekker voor ...