Chopard presenteert L.U.C XPS Forest Green horloge

Niet alleen voor groene jongens 

De iconische L.U.C collectie van het Zwitserse horlogehuis Chopard is uitgebreid met een nieuw, ultra-dun model. De L.U.C XPS Forest Green heeft een kast van 40 mm in duurzaam Lucent Steel™, een gerecycled en ultrabestendig staal met een unieke glans. Het stijlvolle horloge is een tijdloze symbiose van verfijnd vintage design en moderne horlogetechniek.

Met de Art Deco en Bauhaus bewegingen als grote inspiratiebron weerspiegelt de eigentijdse, donkergroene wijzerplaat een ingetogen elegantie. De esthetische sector wijzerplaat toont drie concentrische ringen met contrasterende, off-white markeringen en een kleine secondewijzer op 6 uur. De klassieke Dauphine wijzers zijn rhodium-plated.

Het nieuwe horloge is voorzien van een ultra-dun kaliber met een dikte van slechts 3.3 mm en een 22 karaat gouden micro-rotor. Twee veertonnen garanderen een gangreserve van 65 uur. Het automatisch en chronometer gecertificeerd L.U.C 96.12-L uurwerk is volledig in Chopard Manufacture ontwikkeld en vervaardigd. De band is van bruin kalfsleer met ecru stiksel.

De L.U.C collectie is vernoemd naar horlogemaker Louis-Ulysse Chopard; in 1860 oprichter van het onafhankelijke familiebedrijf. Het Maison Chopard verenigt traditie met innovatie en kenmerkt zich door ambachtelijk vakmanschap en grenzeloze creativiteit. De state-of-the-art ateliers in Genève en Fleurier staan onder supervisie van Co-President Karl-Friedrich Scheufele.

De prijs? € 12.700

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Mansion uit ‘The Wolf of Wallstreet’

Sell me this Mansion  Fans van het betere Hollywoodwerk hebben ongetwijfeld ‘The Wolf of ...

illy Art Collection, daar wij onze espresso in stijl drinken

Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd… Duracell-konijnen we zijn, of een ...