Richard Mille komt met RM 35-03 Automatic Rafael Nadal

Kan Rafa dit jaar nog eens schitteren? 

Het jaar is niet zo goed begonnen voor Rafael Nadal. De 22-voudige Grand Slam-winnaar moest de Australian Open aan zich voorbij laten gaan door een blessure. Hoewel de tijd vooral tikt richting het einde van zijn carrière wil Rafa dit jaar toch nog schitteren en in deze zoektocht naar prestaties laat hij de tijd tikken in de vorm van een nieuwe variatie van de Richard Mille RM 35-03 Automatic Rafael Nadal, deze keer met een Carbon TPT® kast.

Dit composiet, de technische handtekening van het merk, geeft het horloge de voordelen van lichtheid en stevigheid en geeft het een uniek karakter. De zwarte en grijze tinten, samen met het willekeurige patroon dat inherent is aan dit materiaal, versterken de sportieve look en voegen tegelijkertijd een vleugje mysterie toe. Binnenin de gelaagde, geskeletonneerde wijzerplaat wordt de originele geometrie van de bruggen het decor voor de uren en minuten die voorbij tikken, evenals voor de niet weg te denken opwindindicator en de functiekeuzeschakelaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richard Mille (@richardmille)

De aanwezigheid van een saffier-kristallen caseback onthult een van de geheimen die het RMAL2 kaliber zijn geweldige prestaties geven. Dit automatische uurwerk heeft een innovatieve rotor. Een tikje op de drukknop op 7 uur verschuift het zwaartepunt van het uurwerk. Hierdoor verandert het oscillerende gewicht van een klassieke halve cirkel in een vlinder. Deze actie stopt het opwindproces en zorgt ervoor dat de rotor niet op topsnelheid ronddraait wanneer de drager een intensieve sportactiviteit uitvoert. Inspanning en comfort zijn slechts één.

En nu de vraag… zal Rafa met dit horloge zijn 23e Grand Slam-trofee in Parijs de lucht in steken?

De prijs? Op aanvraag! Meer info op www.richardmille.com

You May Also Like

Sony zet de toon met nieuwe headphone

De WH-1000XM5 Aangezien wij vaak op weg zijn, is een goede headphone iets wat ...

MenStyle Road Test: Zero DSR/X 2023

With a little help from my friends My friends are better than yours… Niet ...

'Ghostbuster' voor één dag Mister C. kraakt verlaten ziekenhuis!

Mister C., de man die wij inschakelen als er opdrachten komen waarbij het angstzweet ...