1500 verklede Johnny’s en Marina’s verwacht voor Kamping Kitsch eerste editie Spoiler Room

Organisatoren Kamping Kitsch Club strijken neer in megadancing Kokorico

Spoiler Room, de tot over de landsgrenzen bekende retrohousetent van Kamping Kitsch Club, elk jaar één een van onze favoriete festivals, krijgt een eigen clubavond op donderdag 10 november in de legendarische dancing Kokorico in Lievegem (Oost-Vlaanderen).

Pittig detail: de dansvloer van Kokorico is dezer dagen te zien in de bioscoop, want de discotheekscènes in de pas gelanceerde Zillionfilm zijn opgenomen in, jawel, Kokorico. Niet zo vreemd als je weet dat eigenaar Roger Kerremans ook bedenker en installateur is van tal van technische hoogstandjes in de voormalige Antwerpse megadancing Zillion. De oplettende danser spot zelfs nog wat Zillion memorabilia in de Oost-Vlaamse dancing.

“In de jaren negentig waren megadancings razend populair. Niet alleen bij de bezoekers die het land doorkruisten op zoek naar de beste feesten maar ook bij Internationale dj’sdie  speciaal naar ons land afzakten om hun nieuwste releases uit te testen op een live-publiek. Met ons nieuwste event Spoiler Room, The Ultimate Seduction waar retro- en trancemuziek centraal staan brengen we een ode aan die geweldige jaren negentig”, aldus organisator MC Drummer.

Op de line-up het kruim van de Belgische retro-dj’s denk aan Yves Deruyter, net als Ghost, David Latour, Neon, Bart Reeves, Kamping Kitsch Club Soundsystem en Da Boy Timmy. Er is ook een tranceroom met de legendarische dj’s Marko, Phi Phi en JP. Naast de grootste namen uit de trance- en retroscene mag je ook sexy danseressenen een indrukwekende lazershow verwachten.

De dresscode voor Spoiler Room, The Ultimate Seduction is uiteraard erg jaren negentig. Denk dus: 90ies dance, trance, johnny, marina, bufallo’s, camino, fluo, blacklight… Niet verkleed, niet binnen. LET’S GOW!!!!!!

Praktisch: 
Spoiler Room, The Ultimate Seduction, Kokorico, Grote Baan 271, 9930 Lievegem
Tickets kosten 18 euro en zijn HIER te bestellen.

Foto’s: Kamping Kitsch ©NACHTSCHADUW

You May Also Like

VW-groep, Mazda en Volvo sturen kat naar 99e Autosalon Brussel 2022

Geen Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Volvo en Mazda We pinken een ...

The Day Before Tomorrow is klaar voor 10.000 feestvierders met knaldrang

Strekken die beentjes maar! Muziekfestival The Day Before Tomorrow telt vol vertrouwen af naar 4 ...

Met deze Technics-Lamborghini vinyl-speler ben jij het mannetje

Verenigd in vakmanschap en het nastreven van geluid is een nieuwe samenwerking geboren Automobili ...