MenStyle Road euh, Water Test: Suzuki Jimny (Amfibie)

Wat een helden toch…

Zot, zotter, zotst.

Dat krijg je als YouTubers en petrolheads Jonas Van Gestel en Smokey op pad gaan met een Suzuki Jimny. Niet zomaar een Jimny, eentje die zijn gelijke niet kent. Zo hebben ze voor een dagje een unieke exemplaar op de kop kunnen tikken om ermee te gaan… euh varen.

Of een Jimny een plonsje in de Warandeplas in Lille overleeft? Of onze matrozen, letterlijk dan, een natte broek kregen? Onder het motto: Beelden zeggen meer dan honderden woorden… hieronder de effectieve test! Wens je meer de technische kant van het verhaal te weten, kijk dan zeker ook HIER.

Enjoy! (En vergeet niet te subscriben op het YouTube-kanaal)

You May Also Like

Jeep Avenger is ‘Car of The Year 2023’

Groot feest bij Stellantis De champagnekurken mochten knallen afgelopen vrijdag bij de opening van ...

MenStyle Road Test: BMW M3 (Handgeschakeld)

Efkes vergelijken… Een van de betere en plezantste auto’s die we tot op de ...