Hier is aflevering 5 van BOSS 9 (video)

Hop naar Studio GG

Wat is de beste manier om te zien of er streamersbloed door de aderen van de BOSS 9-pokerfinalisten stroomt? Door ze natuurlijk meteen op de proef te stellen in Studio GG! De afgelopen drie weken hebben ze intense sessies aan elkaar gevlochten… Soms als speler, soms als gastheer. Johan en JM – de twee officiële hosts van GGPoker.be – zullen nu proberen de balans op te maken en de prestaties van al onze kandidaten te beoordelen. Benieuwd wat ze ervan vonden? Ontdek het nu in aflevering 5 van de BOSS 9!

Bekijk elke woensdag een nieuwe aflevering van de BOSS 9. Vergeet je zeker niet gratis te abonneren op het YouTube-kanaal van GGPoker. Zo mis je niets van dé Belgische pokercompetitie met als eerste prijs een plaats in het team van ’s werelds grootste pokerwebsite!

You May Also Like

Tournée Minérale: Zo ben jij klaar voor een maand zonder alcohol

Februari is traditioneel de maand van Tournée Minérale®. Dit initiatief van De Druglijn daagt ...

Dé likeur ‘vant stad’ Elixir d’Anvers pakt deze winter uit

En als we spreken over ‘vant stad’ dan is dat bij uitbreiding de hele ...

Het gemak van wijn kopen in de online webshop

Tegenwoordig is alles wel online te bestellen. Van de dagelijkse boodschappen tot een volledig ...