Hier is aflevering 5 van BOSS 9 (video)

Hop naar Studio GG

Wat is de beste manier om te zien of er streamersbloed door de aderen van de BOSS 9-pokerfinalisten stroomt? Door ze natuurlijk meteen op de proef te stellen in Studio GG! De afgelopen drie weken hebben ze intense sessies aan elkaar gevlochten… Soms als speler, soms als gastheer. Johan en JM – de twee officiële hosts van GGPoker.be – zullen nu proberen de balans op te maken en de prestaties van al onze kandidaten te beoordelen. Benieuwd wat ze ervan vonden? Ontdek het nu in aflevering 5 van de BOSS 9!

Bekijk elke woensdag een nieuwe aflevering van de BOSS 9. Vergeet je zeker niet gratis te abonneren op het YouTube-kanaal van GGPoker. Zo mis je niets van dé Belgische pokercompetitie met als eerste prijs een plaats in het team van ’s werelds grootste pokerwebsite!

You May Also Like

SodaStream helpt ons door de laatste loodjes Tournée Minérale

Sodastream helpt ons door de laatste loodjes Tournée Minérale Al een halve maand de ...

Poker jij jezelf tot op het WSOP Main Event in Las Vegas?

Ben jij de volgende WSOP Squad winnaar op GGPoker? Begin deze maand heeft GGpoker een ...

Review: Apple iPhone 11 (WINACTIE)

Liefde op het eerste gezicht… En het tweede, derde, vierde, vijfde en zesde. Zo ...