Hier is aflevering 5 van BOSS 9 (video)

Hop naar Studio GG

Wat is de beste manier om te zien of er streamersbloed door de aderen van de BOSS 9-pokerfinalisten stroomt? Door ze natuurlijk meteen op de proef te stellen in Studio GG! De afgelopen drie weken hebben ze intense sessies aan elkaar gevlochten… Soms als speler, soms als gastheer. Johan en JM – de twee officiële hosts van GGPoker.be – zullen nu proberen de balans op te maken en de prestaties van al onze kandidaten te beoordelen. Benieuwd wat ze ervan vonden? Ontdek het nu in aflevering 5 van de BOSS 9!

Bekijk elke woensdag een nieuwe aflevering van de BOSS 9. Vergeet je zeker niet gratis te abonneren op het YouTube-kanaal van GGPoker. Zo mis je niets van dé Belgische pokercompetitie met als eerste prijs een plaats in het team van ’s werelds grootste pokerwebsite!

You May Also Like

Sta jij jouw mannetje in de Days of Poker app?

Sta jij jouw mannetje in de Days of Poker app? De kans is groot ...

Vlaams Pareltje Charlotte Van Brabander naar GGPoker.be

De Vlaamse Poker-Queen Dat we niet verlegen zijn om Vlaamse Pareltjes aan jullie voor ...

Deze vakantiebestemmingen laten je nu al wegdromen

Genoeg is genoeg… Hoewel de landbouwers bij zoveel regenval alleen maar in hun handen ...