Review: Borderlands 3

Wat wij doen als we een review-exemplaar van Borderlands 3 in handen krijgen? Spelen, natuurlijk. Niet dat we de eerdere games al gespeeld hadden, maar dat kon overduidelijk de pret niet drukken. 

RPG voor de liefhebbers

In het spel maken Troy en Tyreen de planeet Pandora onveilig in hun zoektocht naar vaults. Aan jou om ze uit te schakelen, heel wat raadsels op te lossen en de held te spelen. Dat kunnen we! 

Er zijn verschillende personages om uit te kiezen, elk met hun eigen vaardigheden en dus gameplay. Je bent uren zoet met het verkennen van de planeet. Sprokkel je wapens, andere loot en geef je personage wat vorm. Tijdens het spel ontdek heel wat andere planeten, wat telkens voor een nieuwe sfeer zorgt. Voor de echte RPG-fan is dit werkelijk smullen geblazen, maar voor ons mocht het soms allemaal net wat actiever. 

Doorheen het spel leer je meer, bouw je vaardigheden op en word je dieper in het verhaal gezogen, zoals het hoort dus. Uiteraard is het ook belangrijk om in het teambelang te denken en daar je vaardigheden op af te stemmen.

Is dit spel super vernieuwend? Ons lijkt het van niet, maar het verhaal is sterk en je bent er tientallen uren mee zoet. Ben je iemand met tijd en fan van het genre, dan zul je van Borderlands 3 smullen. Wil je snel een spelletje spelen om even te ontspannen, dan zijn er betere games.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dan Bilzerian, living the good life!

Wat een eindbaas Sommige gasten hebben het allemaal, voor de camera’s dan toch, allemaal ...

Win een citytrip naar Parijs voor twee!

Uiteraard geldig na het Corona-tijdperk!  Days of Poker, de online Chinese poker app, zit ...

Deze peperdure ‘mancave must have’ is de F1 van de racing simulators

Hallo Max? Hallo Charles? Wat denk je van een paar rondjes Spa? Spa Blauw, ...