Ben jij de nieuwe Bounty Hunter?

Treed in de voetsporen van ’s werelds grootste pokerspelers 

Momenteel tot en met zondag 13 maart 2022 lopen de Bounty Hunters Series op GGPoker. Dit betekent dat er dagelijks meer dan 30 pokertornooien met verschillende buy-ins en structuren doorgaan en waar een totaal prijzengeld van maar liefst $30.000.000 wordt gegarandeerd. Beslist de moeite waard om je een Dan Bilzerian te wanen en het ook eens te proberen.

Maar wat zijn de Bounty Hunter Series? Wél, in elk tornooi blijft één parameter altijd ongewijzigd en dat is het bounty gegeven. De opdracht is eenvoudig: elimineer zoveel mogelijk spelers en verzamel zo een leuk bedrag bij elkaar. Op het hoofd van iedere speler staat namelijk een bedrag, dit kan een vast bedrag zijn maar meestal wordt dit bedrag groter in verhouding met het aantal bounties dat de geëlimineerde speler eerst zelf wist te verzamelen.

Inderdaad, je speelt dus enerzijds voor de reguliere prijzenpot waarvoor je best zo hoog mogelijk in het klassement eindigt. En anderzijds dus om zoveel mogelijk bounties te verzamelen. Poker op z’n best!

GGPoker timmert al ruim 5 jaar aan de weg om een uniek pokeraanbod op de internationale markt te zetten. Op korte tijd zijn ze al het grootste platform gebleken op gebied van aantal bezoekers. Naast de oude vertrouwde pokerconcepten blijven ze voortdurend verrassen met nieuwe pokerspellen en spannende tornooiseries, zoals de Bounty Hunters Series.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GGPoker (@ggpokerofficial)

You May Also Like

Abarth lanceert draagbare ‘performance’ kleding

Voor echte sportievelingen… Stijl en prestaties, de waarden die het DNA van Abarth vormen, ...

Zo komt jouw zoon er even stijlvoor door als zijn pa

Hét mannetje tijdens de eerste schooldag We zitten in de laatste week van de ...

Tag Heuer eert Ayrton Senna met fijn klokje

Een legende… Rebellen in hart en nieren, Ayrton Senna en Steve McQueen. Deze Tag ...