De trailer van Gran Turismo 7 doet ons watertanden (video)

Sorry schat, de komende dagen ga je ons niet veel meer zien…

Het zijn drukke tijden. Het ene event na het andere volgt elkaar in sneltempo op maar deze week moeten we helaas alles on hold zetten. Waarom? Omdat wij onszelf Gran Turismo 7 hebben aangeschaft en wij onze mancave alleen zullen verlaten om te eten en te drinken.

Eens de start-button ingedrukt krijgen we een niet te skippen introfilmpje dat begint met een echte geschiedenisles waarbij credits ons om de oren vliegen en die grote momenten in de auto(sport)geschiedenis doen herleven. Zelfs Lewis Hamilton en Charlie Chaplin komen even voorbij alvorens keiharde gameplay beelden op ons netvlies gebrand worden.

Het spel zelf

In GT7 komen enkele van de gevestigde waarden uit GT6 terug én worden ze gecombineerd met een paar van de meest gesmaakte elementen uit het ’tussentijdse’ Gran Turismo Sport. Het beste dus van twee werelden in een nieuw jasje.

Ook de Career Mode komt terug. Zo vertrek je van een afdankertje en bouw je, samen met je te behalen licenties, stilaan jouw eigen waanzinnige garage uit, al dan niet extra getunede en geprepareerde hypercars.

Soit, genoeg geschreven… spelen maar!

Foto’s: © Sony Interactive Entertainment

You May Also Like

Met deze outdoor games kom jij de zomer door

Sporten voor bubbels Sportieve outdoor games winnen aan populariteit. Ze houden je fit, je ...

De Grote Finale van BOSS9 (video)

En met deze laatste aflevering zetten we een punt achter deze (eerste?) reeks!  In ...

Ben jij de nieuwe Bounty Hunter?

Treed in de voetsporen van ’s werelds grootste pokerspelers  Momenteel tot en met zondag ...