Sta jij jouw mannetje in de Days of Poker app?

Sta jij jouw mannetje in de Days of Poker app?

De kans is groot dat jij ooit in je leven al aan een pokertafel hebt gezeten. Of dat nu onder vrienden was voor een klein centje of in één van de casino’s die België rijk is, je kent vast het principe van Texas Hold’em wel. Maar ken jij ook Chinese Poker al?

Days of Poker is een Belgisch gamingproject dat inspeelt op de populariteit van Open Face Chinese Pineapple poker. Hoor je het nu in Keulen donderen? Geloof ons vrij, OFC is een superleuke variatie in pokerland. Probeer ‘t zelf eens uit in de gratis poker app!

Je vindt de Days of Poker app 100% gratis in de Apple App Store en Google Play Store. Download ‘m, maak je account aan en start meteen met spelen. Je kan kiezen om te spelen voor coins (met play money) of voor euro (met real-money).

Ontdek de app op eigen houtje of neem een kijkje op de School sectie van Days of Poker. Via een handige lessenreeks word jij in no time een Chinese poker professional. 

 

Win een iPhone 11

Dankzij een spelletje online poker in de Days of Poker app kan jij helemaal gratis de nieuwe eigenaar worden van een iPhone 11. Yup, wij geloven het ook bijna niet… Gewoon de app op je smartphone zetten, een account aanmaken en deelnemen aan één van de events. In maart en april kan je twee iPhone 11 toestellen met 64GB geheugen ter waarde van € 809 winnen.

En als je eerst nog even wil oefenen, dan kan je altijd een oefenmatch spelen tegen een willekeurige tegenstander. Good luck!

Alle info over Days of Poker vind je op de website.

You May Also Like

Nieuwe Belgische Realityshow gaat op zoek naar beste pokerspeler

En hier is aflevering 1! GGPoker.be – ‘s werelds grootste poker website – is op ...

Leer poker op Twitch

Leer poker op Twitch De gamers onder ons kennen Twitch ongetwijfeld. Je vindt er ...

Welgevormde beauty Marissa leidt ons rond op E3 game-beurs

Alles wat mannen willen… Of toch bijna. Vraag aan 100 mannen wat hen interesseert ...