Asphalt 9: Legends lanceert de Lamborghini Revuelto eSports Challenge

Gesp je stevig vast en maak je klaar voor een adembenemende rit…

Klaar voor een ritje aan het stuur van de nieuwe Lamborghini Revuelto, de eerste supercar met een V12 PHEV plug-in hybride motor, uitgerust met Bridgestone Potenza Sport banden?

Gameloft for brands, een van de grootste ontwikkelaars van games en gaming experiences kondigt de lancering aan van Asphalt 9: Legends, de nieuwste telg uit zijn reeks racinggames die al ruim één miljard keer werden gedownload, en gaf meteen ook het startschot voor zijn volgende officiële e-sportcompetitie: de Lamborghini Revuelto eSports Challenge. Het toernooi voor al wie wel eens te vinden is voor een flinke adrenalinestoot staat open voor gamers op iOS, Android, Xbox en pc en staat dit keer volledig in het teken van de nieuwe Lamborghini Revuelto die in maart van dit jaar werd gelanceerd.

Met de Revuelto legde Lamborghini de lat op het vlak van prestaties en rijplezier nog maar eens hoger. Kippenvel gegarandeerd voor al wie het aandurft om plaats te nemen aan het stuur van deze bolide met 1015 pk en een gooi te doen naar de overwinning in deze bijzonder pittige competitie.

De Lamborghini Revuelto eSports Challenge omvat twee kwalificatierondes van telkens een week en eindigt in een bloedstollende finale die op 21 september live zal worden gestreamd. De twee snelste piloten van iedere kwalificatieronde gaan door naar de finale waarin de uiteindelijke winnaar cadeaubonnen ter waarde van € 5400 in de Lamborghini-shop mag opstrijken. Naast de unieke kans om de hoofdprijs in de wacht te slepen nemen alle deelnemers ook automatisch deel aan een tombola waarin drie mooie cadeaubonnen van Lamborghini ter waarde van € 200 te winnen zijn.

Dankzij die samenwerking krijgt de Asphalt-community de kans om kennis te maken met een ander groot merk: Bridgestone. De Lamborghini Revuelto is in de échte wereld immers uitgerust met de op maat gemaakte high-performancebanden Bridgestone Potenza Sport, waardoor ook gamers kunnen genieten van al de vakkennis van Bridgestone. Als ze de uitdaging aandurven tenminste!

De trailer voor de Lamborghini Revuelto eSports Challenge vind je hier. Inschrijven voor de competitie doe je hier. Meer informatie over de Lamborghini Revuelto eSports Challenge en meer in het bijzonder het wedstrijdreglement en de inschrijvingsvoorwaarden vind je onder deze link.

 

You May Also Like

Eerste 5 van 40 Bugatti Divo’s zijn afgeleverd

Twee jaar na ondertekening van de bestelbon… De eerste, en tevens tweede, derde, vierde ...

Sony zet de toon met nieuwe headphone

De WH-1000XM5 Aangezien wij vaak op weg zijn, is een goede headphone iets wat ...

Is videogame de redding van de Notre Dame?

Alle hoop op “Assassins Creed Unity” Er zijn momenten in je leven die je ...