Asphalt 9: Legends lanceert de Lamborghini Revuelto eSports Challenge

Gesp je stevig vast en maak je klaar voor een adembenemende rit…

Klaar voor een ritje aan het stuur van de nieuwe Lamborghini Revuelto, de eerste supercar met een V12 PHEV plug-in hybride motor, uitgerust met Bridgestone Potenza Sport banden?

Gameloft for brands, een van de grootste ontwikkelaars van games en gaming experiences kondigt de lancering aan van Asphalt 9: Legends, de nieuwste telg uit zijn reeks racinggames die al ruim één miljard keer werden gedownload, en gaf meteen ook het startschot voor zijn volgende officiële e-sportcompetitie: de Lamborghini Revuelto eSports Challenge. Het toernooi voor al wie wel eens te vinden is voor een flinke adrenalinestoot staat open voor gamers op iOS, Android, Xbox en pc en staat dit keer volledig in het teken van de nieuwe Lamborghini Revuelto die in maart van dit jaar werd gelanceerd.

Met de Revuelto legde Lamborghini de lat op het vlak van prestaties en rijplezier nog maar eens hoger. Kippenvel gegarandeerd voor al wie het aandurft om plaats te nemen aan het stuur van deze bolide met 1015 pk en een gooi te doen naar de overwinning in deze bijzonder pittige competitie.

De Lamborghini Revuelto eSports Challenge omvat twee kwalificatierondes van telkens een week en eindigt in een bloedstollende finale die op 21 september live zal worden gestreamd. De twee snelste piloten van iedere kwalificatieronde gaan door naar de finale waarin de uiteindelijke winnaar cadeaubonnen ter waarde van € 5400 in de Lamborghini-shop mag opstrijken. Naast de unieke kans om de hoofdprijs in de wacht te slepen nemen alle deelnemers ook automatisch deel aan een tombola waarin drie mooie cadeaubonnen van Lamborghini ter waarde van € 200 te winnen zijn.

Dankzij die samenwerking krijgt de Asphalt-community de kans om kennis te maken met een ander groot merk: Bridgestone. De Lamborghini Revuelto is in de échte wereld immers uitgerust met de op maat gemaakte high-performancebanden Bridgestone Potenza Sport, waardoor ook gamers kunnen genieten van al de vakkennis van Bridgestone. Als ze de uitdaging aandurven tenminste!

De trailer voor de Lamborghini Revuelto eSports Challenge vind je hier. Inschrijven voor de competitie doe je hier. Meer informatie over de Lamborghini Revuelto eSports Challenge en meer in het bijzonder het wedstrijdreglement en de inschrijvingsvoorwaarden vind je onder deze link.

 

You May Also Like

MenStyle Roadtest: Abarth 595 Competizione (2019)

Een blijvend asfaltbijtertje vol karakter… Of we zin hadden na twee Abarth 595 Pista’s ...

Milaan gewekt met het geluid van een Alfa Romeo F1

Ter gelegenheid van zijn 112e verjaardag Op de 112e verjaardag van de oprichting van ...

Chevrolet Corvette Stingray Z06: de waanzin nabij

Nog sneller… Geen Corvette zonder een Z06 en dus verwelkomt Chevrolet er dus ook ...