Hollister houdt met FEELIN’GOOD de zomer heel het jaar vast

Een nieuw geurtje voor hem en haar

Als er iets is wat ze bij Hollister kunnen, dan is het wel heel het jaar lang de zomer vasthouden. En nu nu nog meer dankzij hun nieuw geurtje FEELIN’ GOOD waar ze inspiratie haalden bij iedereen die volop van het leven geniet, goede vibes verspreidt en positief blijft als het allemaal wat minder gaat. Het doel van deze parfum? Je vrolijk maken en vreugde en vrede brengen in de post-pandemische wereld.

Welke geur? 

FEELIN’ GOOD for Him is een houtachtige aromatische ambergeur die de zintuigen prikkelt. Charmante noten van Italiaanse citroen, salie en donker cederhout vermengen zich moeiteloos tot een evenwichtig, verleidelijk parfum. FEELIN’ GOOD for Him bevat Italiaanse citroen, geranium, vanille en cederhout die volgens de aromatherapie energie geven en aarden.

Inspiratie

“Ik werd geïnspireerd door het idee van een leven vol kleur en plezier, en wilde dat in een parfum vangen door feel- good elementen te gebruiken die uitnodigen om je geest en hart te openen. Topnoten van salie, citroen en cederhout zorgen voor een perfect evenwicht tussen ziel, lichaam en geest..” aldus de parfumeur Catherine Selig.

Ingrediënten
– Topnoten: munt, appel, Italiaanse citroen. Hartnoten: geranium, salie, bittere sinaasappel
– Basisnoten: cederhout, absolue van vanille, muskus

De nieuwe Hollister geuren kregen ook een nieuwe verpakking, in een simpel belijnde fles van glas met aflopende kleuren. De zware gemetalliseerde dop met de Hollister zeemeeuw zorgt voor de perfecte finishing touch. Diezelfde aandacht voor detail is terug te vinden in de doos, die bedrukt is met subtiele smileys. Bij het openen van de doos vind je op de bovenste flap een positieve quote die je al in een goede stemming brengt voor je het parfum verstuift.

Kostprijs?

Prijs België?
– EDT 100 ml 45 euro
– EDT 50 ml 35 euro
– EDT 30 ml 25 euro

Beschikbaar op de luchthavens van Zaventem en Charleroi, bij Ici Paris XL en bij zelfstandige parfumerieën in België en Luxemburg.

You May Also Like

Eindelijk, een versie Monopoly voor echte losers

Wie is een echte loser of een slechte verliezer? De eindejaarsperiode is ingezet en ...

MenStyle On Tour: LEV-Days Citröen in Parijs

Welle weeral weg… Een tripje naar Parijs? Dat laten we niet te snel liggen. ...