Vlaamse Pareltjes LXXXI (81): Charlotte Degryse

Vlaanderen boven

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Degryse (@c_h_a_r_l_i_e_ds)

Vandaag is het de beurt aan de ravissante Charlotte Degryse, een knappe duizendpoot en vrouw van één van ondergetekende spitsbroers, tevens ook model, Sven Smits. En dat hij niet alleen wist te scoren op een voetbalveld maar ook ver daarbuiten, kunnen we met eigen ogen zien. Meer nog, we mochten ze zelfs eventjes ontvoeren voor een paar vraagjes. Bij deze…

Hoi Charlotte, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Sportief, sociaal, gedreven, modebewust en creatief.

Waar ben je zoal mee bezig in het dagelijks leven?
Ik ben met van alles bezig. Ik werk parttime in de thuisverpleging, daarnaast zorg ik voor de kids en ga ik ook nog ergens een uurtje sporten per dag. Ik heb nu ook een tweede business bij en dat is het verkopen van de Collagen Elixir. Collageen interesseert mij enorm. Schoonheid start vanbinnen en dat met combinatie van gezonde voeding en sporten ga je toch richting een gezond energiek leven. Af en toe een momentje met mijn vriendinnen is ook een must. Ons motto in ons gezin: we leven maar 1 keer dus genieten we volop, we leven van dag tot dag, je weet nooit wat er morgen gebeurt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Degryse (@c_h_a_r_l_i_e_ds)

That’s the spirit! Je doet ook nog modellenwerk… hoe combineer je dit allemaal met een druk gezinsleven?
We communiceren heel veel in ons gezin, iedereen doet wat hij graag doet en we proberen dat in te plannen.

Over plannen gesproken, en dan vooral de toekomst, waar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Nog even energiek en gedreven als nu en dat ik heel veel mensen heb bereikt om het Collageen Elixir te gebruiken en dat ze tevreden zijn over het resultaat. Dat ik zo veel mensen mag laten glowen in hun eigen lichaam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Degryse (@c_h_a_r_l_i_e_ds)

Mooi en ambitieus! Voor we aan de afsluitende vluggertjes komen, wat wil je zeker nog kwijt aan onze lezers?
Ik ben heel erg overtuigd over het nut van de Collagen Elixir. Dit is wetenschappelijk ondersteund en heeft de prestigieuze beauty product Award in 2021 gewonnen. En wie meer info wil, mag me altijd contacteren op Facebook of Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Degryse (@c_h_a_r_l_i_e_ds)

Aan alle lezers doen. Maar nu eerst nog even door de vluggertjes…

Het duurste item in mijn kleerkast is… Louboutin pumps
Mijn favoriete designermerk is… Louis Vuitton
Mijn favoriete reisbestemming is… Spanje
Mijn favoriete stad is… Antwerpen
Bikini of lingerie? Lingerie
Mooi dom of lelijk slim? Mooi slim

Hey, dat is valspelen hé! Soit, we gaan verder…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Degryse (@c_h_a_r_l_i_e_ds)

Geld is voor mij… Niet belangrijk maar wel nodig
My ultimate crush is… Sven Smits (nog steeds)
Ik word helemaal wild van… Mij op te kleden en naar feestjes gaan
Ik voel me het meest sexy als ik… Hoge hakken aan heb
Het eerste wat ik doe als ik opsta is… Mijn gezicht verzorgen met cremekes
Als ik de lotto win dan… Koop ik een huis voor onze dochters
Ochtend- of avondseks? Avondseks
Wat niemand over mij weet is… Dat ik diep vanbinnen nog steeds 20 jaar ben (lacht)

We hebben duidelijk dezelfde genen! In ieder geval een dikke merci dat we je even mochten lastig vallen en heel veel succes in wat je allemaal onderneemt. Wij gaan zeker eens een kijkje nemen naar Collagen Elixir… want hoewel we mentaal nog steeds twintig zijn, staat de tijd, fysiek gezien dan, niet stil. Wie doet mee?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Degryse (@c_h_a_r_l_i_e_ds)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Degryse (@c_h_a_r_l_i_e_ds)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Degryse (@c_h_a_r_l_i_e_ds)

 

You May Also Like

Ook zusje van Marisa Papen houdt wel van een streepje naakt

Het zit in hun DNA… Marisa hoeven we jullie niet meer voor te stellen ...

Vlaams Pareltje Xenia heeft een serieuze uitdaging voor u

Kijk eens diep in mijn ogen “Kijk eens diep in m’n ogen Zie je ...

Wij vieren Fête des Belges met Belgische schoonheden

En daarvoor moeten we vandaag niet naar Saint-Tropez… Geen Saint-Tropez voor ons dit jaar, ...