MenStyle On Tour: Kamping Kitsch Club ‘You Never Woke Again’ (Foto’s)

En pas op als de baas meeleest… wij staan niet in voor de gevolgen!

Na een kort nachtje, de ‘Unoffisjel Pré-VIP-party‘ op een geheime locatie, stonden we zaterdag met niet zo’n frisse moed, maar wel met tonnen veel goesting, terug in het verre West-Vlaanderen voor, wat ons betreft, de apotheose van het festivalseizoen, Kamping Kitsch Club. We weten nu al dat Chokri Mahassine zijn handjes klammig worden van al dat groot West-Vlaams geweld dat misschien wel zijn Pukkelpop bedreigt. Want laat duidelijk zijn… de winnaar van dit weekend is de organisatie van Kamping Kitsch dat met zijn thema ‘You Never Woke Alone’ en een geweldige links-rechts Snollebolleke-combinatie, zelfs zonder de betreurde DJ Marcel, de concurrentie KO mept.

Het was ook ideaal festivalweer voor de meer dan 25.000 bezoekers en de resem artiesten die meeschreven aan misschien wel de, tot nu toe, meest legendarische bladzijde van het Kamping Kitsch boek. En als er al records waren, lagen ze na dit weekend meteen aan diggelen.

Zo bleek het allereerste BK dildowerpen een schot in de roos, bleef Dries Feremans nog steeds de sterkste man van het land en konden mensen schuren en gluren tegen en naar de met haar 25 meter lengte grootste sekspop ter wereld. Een veel gezien thema onder de vele verklede gasten? Barbie! Wijzelf hielden het meer ’90’s’ en kozen voor het Baywatch-thema. En of we veel ‘drenkelingen’ moesten komen redden die stiekem gewoon een gratis reanimatie van ondergetekende wilden scoren. Of dit ook gelukt is? What happens op Kamping Kitsch stays op Kamping Kitsch en wil je echt weten, moet je er volgend jaar gewoon bij zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Spillebeen (@spilliethekid)

Om even terug te komen op het BK dildowerpen. De competitie was stijver dan ooit tevoren. Een van de opvallendste deelnemers was Koen Crucke, die ondanks een schouderblessure en gekneusde ribben toch zijn vaste hand wilde demonsteren. De eerste plaats bij de heren was weggelegd voor Ian “was het terrein niet afgezet geweest met herashekken ik kon nog veel verder gooien” Naert met een waanzinnige 59,80 meter. Bij de vrouwen was het Estee Leliaert die met 34,60 meter de naam van Belgisch kampioene aan haar diploma’s mag toevoegen.

Tanja Dexters mocht ook deze editie samen met MC Drummer de Mijn Stage hosten. Ze pakte uit met oneliners als “Zijn jullie al een beetje zattekes? Want ik ben al een beetje zattekes”. In de Terror Tente was verkoeling zoeken geen optie, wel vond je er te veel beats per minuut van onder andere Dj Philemon (67) uit Breda. Nooit te oud om te rammen en te gaan met die banaan.

@menstyle.be

Zillion ‘Fou’ Madness at Kamping Kitsch #fy #fyp #kampingkitschclub #kampingkitch #zillion #frankverstraeten #tanjadexters #champagneshowers #festival #kortrijk #viral #69

♬ original sound – MenStyle.be

“Voilà, nu is iedereen goed opgewarmd”, riep Margriet Hermans na haar optreden, terwijl ze een onderbroek van een iets te enthousiaste fan nog net uit haar gezicht sloeg. Waarna Marc Coucke zijn opwachting maakte in een paars (!) trainingspak. Het was dus instant “couckenbak”. Meneer Spaghetti ging speciaal voor dit optreden shoppen en koos voor een roze kostuum met dito boa én roze Adidas-sneakers.

De wei bereikte eerder al een eerste kookpunt door het aantreden van Hot Marijke, met de gekende lange wachtrijen voor een foto tot gevolg. Verder zorgde ook de komst van de Chippendales bij zowel de mannelijke als vrouwelijke bezoekers voor overkokende potjes, op de festivalweide maar ook backstage. Iedereen wilde een glimp opvangen van de dansende spierbundels en hun opgepompte borstkas.

Hoe het na golden hour nog was op het festival? Tanja was nog altijd zattekes en rook naar de champagne al kan dat natuurlijk ook liggen aan de douche die ze van Zillion-eindbaas Frank Verstraeten heeft gekregen. 

Een nieuwe editie van Kamping Kitsch Club vindt plaats op zaterdag 17 augustus 2024. Hou de site in het oog want sowieso wil je er al bij de eerste wave tickets bij zijn. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan maar effe mee naar wat je allemaal hebt gemist!

 

Foto’s:
– MenStyle
– Kamping Kitsch/©KarlVandeWoestijne

You May Also Like

MenStyle Weekend Tip: We Are All Ears in Gent met Evy Gruyaert

Evy Gruyaert en We Are All Ears bestormen op zondag 3 maart de stad ...

Kamping Kitsch strikt Zillion-baas Frank Verstraeten

Zillion-goeroe speelt op Kamping Kitsch Club exclusieve dj-set Het grootste pretpark voor volwassenen van de ...

Heren van MenStyle worden echte “Handymannen”!

We steken de handen uit de mouwen… Ok, in tijden van Love Island worden ...