Pikante Instagram-foto van Maxime Meiland doet stof opwaaien

Hoezo? Er is toch geen stof te zien? 

Dat is nu net het probleem, ze staat er topless op. Zo zorgt de Nederlandse realityster en dochter van Martien Meiland voor veel reacties boven de Moerdijk, zowel positief als negatief.   Straf wel daar het een vrij onschuldige foto is met enkel haar ontblote schouders en welgevormde decolleté.

Het raakt ons niet. Wij kunnen haar ook wel eens achter het behang plakken, maar we zijn heel close met Maxime. Daarnaast weten we dat, ondanks haar grote mond af en toe, Maxime heel veel van ons houdt.”, aldus de familie Meiland als reactie in de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’

Maxime zelf maakt er zich ook niet echt druk in. Zij is vooral bezig met haar tweede zwangerschap waarvan het geslacht, uiteraard ook op televisie, bekend werd gemaakt. Zo zal ze opnieuw een dochtertje krijgen, hoewel ze er vol van overtuigd was nu een jongetje te zullen baren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

You May Also Like

Samen naar de Pop-Up met Miette Dierckx

Voor de snoodaards die je niet kennen van televisie of uit de media Miette, ...

Zo viert J.Lo haar 52ste verjaardag…

Dansend en zingend op een boot! Miljoenen platen heeft ze al verkocht die Jennifer ...

Met groothartig tattoomodel Stephanie gaan we graag de wereld rond

Je hebt mooie mensen en mooie mooie mensen. Mooie mensen zien er mooi uit, ...