The Day Before Tomorrow gaat op 4 september helemaal los

Fingers crossed! 

Een festival dat we altijd met rood in onze agenda aanstippen is The Day Before Tomorrow.
Het jaarlijkse grootste feest in het Brasschaatse Gemeentepark is dan ook voor zowat 10.000 feestvierders al een klein tien jaar lang de hotspot ‘The Day Before ‘Tomorrow’-land’.

Samen met het Brasschaatse gemeentebestuur werd nu, in volle coronaperiode, toch een datum geprikt. Een gedurfde, maar toch berekende zet die heel veel feestende Antwerpenaren en ver daarbuiten een mooi perspectief bieden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door THE DAY BEFORE TOMORROW (@tdbtomorrow)

“We hebben intussen de toestemming van het schepencollege en van de politie om TDBT op 4 september te laten doorgaan”, aldus organisator Marc Reijntes uit.

“Uiteraard zijn we volledig afhankelijk van de maatregelen die dan gelden. Maar als we de voorspellingen mogen geloven, dan bestaat de kans dat we voluit mogen gaan. Begin juli beslissen we hoe de setting er zal uitzien. Het aantal stages dat we opbouwen zal afhangen van het aantal toeschouwers dat binnen mag. We zijn al volop bezig met de line-up.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door THE DAY BEFORE TOMORROW (@tdbtomorrow)

Er is ook goed nieuws voor zij die vorig jaar al tickets kochten en die na de afgelasting teleurgesteld achterbleven. Deze blijven geldig, ook voor deze editie!

Marc Reijntes: “We gaan uit van het principe ‘first come first served’. Mensen die tickets hebben voor de afgelaste en uitgestelde editie zijn al zeker. Dan komen diegenen die nu bestellen. We zien dan begin juli hoeveel mensen er binnen mogen”.

Wij zijn er zeker bij! Jullie ook? Tickets bestellen doe je HIER.

Cover: TDBT

 

You May Also Like

BMW en Tomorrowland presenteren de wereldpremiere van de BMW iX1

Wij zijn klaar voor weekend drie  Na bijna twee jaar afwezigheid is Tomorrowland eindelijk ...

H4Z4RD, de film met Dimitri Vegas mag je niet missen (video)

En ook Jeroen Perceval, Jennifer Heylen en Frank ‘Ferry Bouman’ Lammers Zin in een ...