Japanner met een Italiaans tintje: Suzuki Misano EV Concept

Het beste van twee werelden…

Met een Japanner kan je niet veel verleerd doen zeggen ze wel eens. Japanse auto’s zijn dan ook een toonbeeld van betrouwbaarheid. Maar wat als je die Japanner dan combineert met de uitstraling van een echte sportieve Italiaan? Dan krijg je de Suzuki Misano EV Concept, een afstudeerproject van 24 studenten uit L’istituto Europeo di Design (IED).

Deze 24 studenten zochten een combinatie van een sportieve auto met de sensaties van een moto. En laat duidelijk zijn dat dit gelukt is. Zo zit de passagier niet naast de bestuurder maar achter elkaar. Verder heeft de bolide geen stuur, wel een hendel. Onderhuids zien we een 100% elektrische aandrijflijn.

Of er een productieversie komt? Neem maar aan van niet. Deze Misano dient vooral als uithangbord voor de jonge autodesigners van het IED.

 

You May Also Like

MenStyle Road Test: Peugeot 308 SW Hybrid (225pk)

Sinds zijn lancering wordt de nieuwe PEUGEOT 308 geprezen om de kwaliteit en de ...

Deze nieuwe Porsche GT3 RS is een ode aan 50 jaar RS

Ok, waar kunnen hem bestellen?  Vijftig jaar geleden kwam de eerste RS op de ...

Jeep Gladiator is de pick-up die wij willen

Pick-ups zijn in… Je kan er in het straatbeeld niet omheen. Waar de rekels ...