Hier is aflevering 12 van BOSS 9 (video)

De voorlaatste horde naar de grote winst 

Breng in een recordtijd een team van 15 spelers samen om jou te helpen dat felbegeerde Team GGPoker Belgium-contract te winnen: dat was de uitdaging voor de 9 BOSS-finalisten bij het CAPO-evenement. Het resultaat? Een te gekke sfeer en spannende concurrentie bij Pokahnights in Wilrijk! Welke teamkapitein slaagde erin om maximale bounties te verzamelen aan de Capo-tafel? En welk team wist bovenaan het klassement te eindigen? Ontdek het allemaal in aflevering 12 van de BOSS9!

In de volgende aflevering weet je eindelijk wie de grote winnaar van de BOSS 9 wordt! Na 2 maanden van intensieve competitie, organiseert GGPoker een grote VIP eindshow en wordt de rode loper uitgerold voor onze kandidaten en hun dierbaren. Abonneer je snel op het YouTube-kanaal van GGPoker en ontdek wie de titel van “Final Boss” zal krijgen!

You May Also Like

Leer poker op Twitch

Leer poker op Twitch De gamers onder ons kennen Twitch ongetwijfeld. Je vindt er ...

Win een citytrip naar Parijs voor twee!

Uiteraard geldig na het Corona-tijdperk!  Days of Poker, de online Chinese poker app, zit ...

Review: Apple iPhone 11 (WINACTIE)

Liefde op het eerste gezicht… En het tweede, derde, vierde, vijfde en zesde. Zo ...