Win één van de 5 duotickets voor Gamestate Antwerpen, Europa’s grootste gaming walhalla

Een spectaculaire arcade & bowling in hartje Antwerpen

Op 27 oktober is Antwerpen een nieuwe hotspot rijker. De tweede Gamestate in België opent er zijn deuren en is daarmee meteen ook de grootste Gamestate van Europa. Bezoekers worden er op een oppervlakte van 2500m² ondergedompeld in een spelletjesparadijs met meer dan 60 life-size games en een “Hyper-bowling”. En dat alles in een hippe en luxueuze omgeving. Gamestate Antwerpen is gelegen op De Keyserlei 13 en is elke dag vanaf 12u  toegankelijk voor het publiek.

De Gamestate arcades groeiden in Nederland uit tot een begrip. In de Amsterdamse  vestiging komen er maar liefst 250.000 bezoekers per jaar over de vloer. Na de  succesvolle opening in Brussel is het nu ook de beurt aan Antwerpen om de grootste Gamestate van Europa te verwelkomen. De twee verdiepingen zullen maar liefst 600 bezoekers kunnen ontvangen voor een onvergetelijke game-ervaring.  

Uniek concept voor divers publiek 

Het vernieuwende concept van Gamestate maakt komaf met de in ons land gekende,  maar ook wat oubollige lunaparken: “Toen ik voor de eerste keer het succes en populariteit bij een heel divers publiek zag van de grote arcades in New York, besloten wij om dit concept naar Europa te brengen”, aldus eigenaar en CEO Veltmeijer. Gamestate paste zich  aan de Europese markt aan met een modernere en luxueuze uitstraling, vestigingen op toplocaties in grote steden en met de nieuwste spelletjes voor jong en oud.  

In Antwerpen gaan ze zelfs nog een stapje verder met 60 life-size spelletjes, een Hyper bowling, pool en dartroom op de benedenverdieping. Daarnaast kunnen gamers er ook genieten van lekkere food en drinks aan de bar, wat het de ultieme ‘hang out spot’ maakt. De vestiging werd volledig ontworpen door de Nederlandse en in Antwerpen gevestigde top-architect Pieter Æbele Elzenga, die tekent voor de unieke inrichting.  

“Onze arcade is een buitengewone ervaring voor iedereen, zowel voor gamefanaten  als nieuwelingen. Het is een leuk alternatief voor een avondje uit met vrienden. En een  goede manier om jongeren in een sociale omgeving samen te laten gamen in de plaats  van op hun eentje thuis.”, zegt Roel Veltmeijer.

En we hebben goed nieuws voor onze lezers want niet minder dan 5 duo’s mogen tijdens de openingsavond op 27/10 (vanaf 20u) elk met 60 credits (goed voor meer dan tien leuke spelletjes) compleet losgehen in Gamestate Antwerpen. Hoe je kan winnen? Volg onze socials, die van GameState en bezorg het bewijs hiervan naar [email protected] en wie weet ben jij wel mee van de partij komende week.

 Praktische informatie:
Gamestate Antwerpen is open van:
– zondag tot donderdag 12-00u – 00:00
– vrijdag tot zaterdag 12-00u – 01:00
Toegang enkel mogelijk vanaf 18 jaar of vergezeld van een persoon van minstens 18  jaar oud
Adres: De Keyserlei 13-15 te Antwerpen.



You May Also Like

CORUM viert het Jaar van de Draak met twee limited edition uurwerken

Op zijn minst gedurft CORUM, beroemd om de esthetische aantrekkingskracht van zijn modellen en ...

Twee iconische clubs heropenen Ibiza met een nooit geziene dansmarathon

Van zaterdagmiddag 12u tot… Wie er gedurende de coronapandemie zwarte sneeuw heeft gezien? De ...

MenStyle Road Test: Audi RSQ8

Black Beauty…of was het toch Black Beast?  Terwijl afgelopen week onze rechtervoet met de ...