YouTuber MrBeast organiseert ‘Squid Game’ in real life

Met slechts één verschil…

Moeten we ‘Squid Game’ nog voorstellen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Fans van zowat de best bekeken Netflix-serie van afgelopen maanden zullen dan ook erg geïnteresseerd zijn in een versie in real life inclusief de bekende spellen uit de serie, 456 deelnemers en een flinke prijzenpot. Het is YouTube-sensatie MrBeast die dat alles gaat realiseren.

Zo gaf de wereldberoemde YouTuber een tijdje gelegen via zijn TikTok-kanaal aan dat hij een real life ‘Squid Game’ wilde organiseren. Er was wel één voorwaarde… zijn video moest eerst 10 miljoen likes krijgen alvorens hij zijn plannen in gang zou zetten.

@mrbeastReply to @m1.6zzz since you all have been asking… ##beastgame

♬ Pink Soldiers – 23

Sneller dan het licht verschenen er tien miljoen hartjes op zijn video en kon de fortuinlijke man zijn portemonnee bovenhalen om de zes games uit de serie na te bootsen, goed voor zo’n twee miljoen kosten. En dat is niet alles want de winnaar van de game zal bovenop ook nog eens gaan lopen met anderhalf miljoen dollar aan prijzengeld.

Eén verschil met de serie, in de real life versie zullen de deelnemers niet afgeknald worden als ze een opdracht fout uitvoeren… ze worden heelhuids naar huis gestuurd.

You May Also Like

The Rock lanceert eigen ‘eerlijke’ tequila

Nu nog zout en schijfjes citroen… Tequila… de keren wij erin zijn gevlogen kunnen ...

Leer poker op Twitch

Leer poker op Twitch De gamers onder ons kennen Twitch ongetwijfeld. Je vindt er ...

Netflix onthult teaser van Don’t Look Up met Leonardo DiCaprio & Jennifer Lawrence

Sterrencast Op 24 december 2021 lanceert Netflix de langverwachte komedie ‘Don’t Look Up‘ geschreven en geregisseerd ...