YouTuber MrBeast organiseert ‘Squid Game’ in real life

Met slechts één verschil…

Moeten we ‘Squid Game’ nog voorstellen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Fans van zowat de best bekeken Netflix-serie van afgelopen maanden zullen dan ook erg geïnteresseerd zijn in een versie in real life inclusief de bekende spellen uit de serie, 456 deelnemers en een flinke prijzenpot. Het is YouTube-sensatie MrBeast die dat alles gaat realiseren.

Zo gaf de wereldberoemde YouTuber een tijdje gelegen via zijn TikTok-kanaal aan dat hij een real life ‘Squid Game’ wilde organiseren. Er was wel één voorwaarde… zijn video moest eerst 10 miljoen likes krijgen alvorens hij zijn plannen in gang zou zetten.

@mrbeastReply to @m1.6zzz since you all have been asking… ##beastgame

♬ Pink Soldiers – 23

Sneller dan het licht verschenen er tien miljoen hartjes op zijn video en kon de fortuinlijke man zijn portemonnee bovenhalen om de zes games uit de serie na te bootsen, goed voor zo’n twee miljoen kosten. En dat is niet alles want de winnaar van de game zal bovenop ook nog eens gaan lopen met anderhalf miljoen dollar aan prijzengeld.

Eén verschil met de serie, in de real life versie zullen de deelnemers niet afgeknald worden als ze een opdracht fout uitvoeren… ze worden heelhuids naar huis gestuurd.

You May Also Like

El Professor en zijn vrienden zijn gestart aan hun laatste avontuur

Bingewatchen toegestaan Heb jij de liters cola, zakken chips en popcorn al uitgestald op ...

Netflix-Tip: Sex Education seizoen 3 is in aantocht (video)

Wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen op Moordale High. Met de nieuwe directrice Hope ...

Bert Ostyn over 20 jaar Absynthe Minded en zijn liefde voor muziek (Interview)

Absynthe Minded duikt in 2021-2022 het twintigste levensjaar in. Al twee decennia lang – een ...