Binnenkort kan je meespelen in een real-life Squid Game

Hop naar Abu Dhabi

De Netflix-sensatie van dit moment? Squid Game, een Zuid-Koreaanse serie die zowat alle Netflixrecords lijkt te breken die er te breken vallen. En er is goed nieuws, er komt een real-life versie van het spel. Of dit goed nieuws is? Wél, in tegenstelling tot de serie, waar stelselmatig iedereen geliquideerd wordt, hoef je hier niet te vrezen voor je leven. Je mag gewoon het spel vanaf de zijkant verder volgen.

 

Organisator van het evenement? Het Koreaans Cultureel Centrum in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Zij laten maar twee teams van vijftien spelers toe. Laat duidelijk zijn dat de honderden mensen die zich ondertussen aangemeld hebben al geëlimineerd zijn voor het spel effectief start.

Welke spellen ze zullen spelen? Niet alle zeven spellen uit de reeks. Zo laten ze het touwtrekken en het eindspel voor wat het is en gaan ze enkel door met ddakji, het spel met de rode en blauwe envelop, het knikkeren, de glazen brug, de suikerkoekjes en ‘één-twee-drie-piano’.

 

Uiteraard worden alle deelnemers ook gestoken in dezelfde outfits als die uit de serie en zal de organisatie zich ook hullen in de rode pakken met zwart masker. Of er ook miljoenen te verdienen zijn? Helaas… deze Squid Game winnen bezorgt je alleen de eer.

You May Also Like

Netflix geeft nieuwe beelden vrij van Sex Education Seizoen 3

Het is een nieuw schooljaar… Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel ...

Netflix kondigt tweede seizoen Belgische ‘Into the Night’ aan

Geregisseerd door de Belgische regisseur Nabil Ben Yadir Vandaag kondigt Netflix de cast en ...

24 beste freestyle voetballers ter wereld komen naar Brussel

Loïs Openda geeft aftrap voor legendarisch voetbaltornooi dat voor het eerst internationale finale in ...