Hier is aflevering 6 van BOSS 9 (video)

De Escape Cube

De 9 BOSS-finalisten gaan een weekendje verwend worden en dat is het minste wat je kan zeggen… Want GGPoker interpreteerde het heel letterlijk! De kandidaten en het productieteam nemen hun intrek in een adembenemende villa. Nog niet helemaal op de hoogte wat er hen te wachten staat, ontdekken ze toch vrij snel dat de competitie een hele nieuwe wending gaat nemen! Meer tijd krijgen ze niet, want de eerste challenge is al een feit: de Escape Cube! Een ware puzzel waarvoor logica, reactiviteit en kalmte aangesproken moeten worden. Kortom, een beetje zoals aan een pokertafel dus… Zullen ze erin slagen de juiste beslissingen te nemen? Ontdek het allemaal in aflevering 6 van BOSS 9!

Eén ding is zeker, dit BOSS 9-weekend heeft nog veel verrassingen voor je in petto. Wil je dit niet missen? Abonneer je dan snel op het YouTube-kanaal van GGPoker Belgium en hou hun sociale netwerken in de gaten!

You May Also Like

Hoeveel geld verdien jij met de games die je speelt?

Af en toe een game spelen is een leuke hobby. Maar er zijn meer ...

Mister C. heeft een plan en wij kunnen hem helpen!

Bestempeld als te avontuurlijk en extreem door grote productiehuizen, kreeg hij het advies dit ...

MenStyle Real Estate: TE HUUR Mansion Rihanna ($80.000)

Per maand natuurlijk… Het vermogen van Rihanna? Niet op één dag te tellen. Allemaal ...