SodaStream innoveert met nieuwe generatie bruiswatertoestellen

Nieuwe technologie en nog betere gebruikservaring

Anderhalve tot twee liter water per dag. Dat heb je als gemiddelde man of vrouw nodig op je vochtgehalte op peil te houden. Uiteraard hangt dit wel wat af van verschillende factoren… leeftijd, beweging, temperatuur,… . Toch wil je, in welke situatie ook, water drinken dat smaakt. En wie milieubewust, portemonnee-bewust en smaakbewust een alternatief wil, moet zichzelf een SodaStream aanschaffen.

Want, het lekkerste bruiswater maak je gewoon zelf. Daarom pakt SodaStream uit met maar liefst drie nieuwe bruiswatertoestellen met geavanceerde technologie, een stijlvol design en optimaal gebruiksgemak: ART, DUO en Terra. Met deze nieuwe generatie toestellen biedt SodaStream voor ieders smaak en stijl een passend apparaat.

De moderne toestellen beantwoorden aan de hedendaagse behoeften op het vlak van design en gebruiksvriendelijkheid. ART is het eerste SodaStream-toestel met hendel – in ware retrostijl. Ook DUO, geschikt voor zowel glazen als plastic herbruikbare SodaStream-flessen, is een primeur. Terra, de opvolger van het best verkochte toestel Spirit, staat voor gebruikscomfort. De innovaties maken de overstap van wegwerpflessen naar een duurzame oplossing nog makkelijker.

De drie nieuwe modellen zijn voorzien van een handig, revolutionair Cylinder Quick Connect-systeem (CQC). Door deze wereldwijde innovatie van SodaStream wordt de nieuwe koolzuurcilinder, herkenbaar aan de roze kleur, met slechts één klik op het SodaStream-bruiswatertoestel aangesloten – zonder aanschroeven zoals de vertrouwde, blauwe cilinder. Zo kan je nog makkelijker en sneller van zelfgemaakt bruiswater genieten. Ook de roze cilinder is goed voor ca. 60 liter bruisend water en is beschikbaar bij de bekende SodaStream-verkooppunten.

Meer info? Dat vind je HIER.

 

 

You May Also Like

Met deze Louis Vuitton vlieger je als een baas

Eentje voor Zoute strand?  Al meer dan 150 jaar voorziet Louis Vuitton de wereld ...

Goedkoper op cruise? Met deze actie van MSC Cruises kan het!

Reizigers krijgen de kans om aan aantrekkelijke tarieven tal van unieke bestemmingen te ontdekken. ...

Zoeter dan deze Bentley-honing wordt het niet

Helaas is deze niet te koop  Sinds vijf jaar produceert Bentley naast zijn luxeauto’s ...