South Park lacht met Poetins snikkel

Of ook Vladimir ermee kan lachen? 

Daar waar de schrijvers ‘The Simpsons’ vooral de toekomst weten te voorspellen met hun afleveringen, spelen de makers van South Park, die zonder problemen binnen de week een aflevering in elkaar boksen, eerder graag in brandende actualiteit. Zo ook nu, in hun vijfentwintigste jaargang waar ze de oorlog in Oekraïne en vooral President Poetin even door de mangel halen.

In hun laatste aflevering, gelanceerd afgelopen woensdag, maakte ze een parodie rond President Poetin die graag terugdenkt aan de tijd van de koude oorlog. Helaas voor Vladimir zijn we ondertussen een paar decennia verder en dan weet je dat niet alles nog zo viriel is als toen… zijn pretstengel bijvoorbeeld.

En die snikkel zorgt ervoor dat Poetin enorm gefrustreerd rondloopt en vandaar een oorlog met iedereen wil starten. Of deze aflevering ooit de Russische televisie haalt? Wat denk je zelf? Dat neemt niet weg dat we hier een paar fragmenten voor jullie verzameld hebben.

You May Also Like

Ozark Henry over twintig jaar ‘Birthmarks’ (Interview)

Ozark Henry toert momenteel door Vlaanderen naar aanleiding van de twintigste verjaardag van zijn succesvolle ...

Hier is de eerste trailer van ‘Ferry’ (video)

Na de teaser, nu de trailer… Fans van de succesvolle Undercover-reeks met Tom Waes kijken ...