South Park lacht met Poetins snikkel

Of ook Vladimir ermee kan lachen? 

Daar waar de schrijvers ‘The Simpsons’ vooral de toekomst weten te voorspellen met hun afleveringen, spelen de makers van South Park, die zonder problemen binnen de week een aflevering in elkaar boksen, eerder graag in brandende actualiteit. Zo ook nu, in hun vijfentwintigste jaargang waar ze de oorlog in Oekraïne en vooral President Poetin even door de mangel halen.

In hun laatste aflevering, gelanceerd afgelopen woensdag, maakte ze een parodie rond President Poetin die graag terugdenkt aan de tijd van de koude oorlog. Helaas voor Vladimir zijn we ondertussen een paar decennia verder en dan weet je dat niet alles nog zo viriel is als toen… zijn pretstengel bijvoorbeeld.

En die snikkel zorgt ervoor dat Poetin enorm gefrustreerd rondloopt en vandaar een oorlog met iedereen wil starten. Of deze aflevering ooit de Russische televisie haalt? Wat denk je zelf? Dat neemt niet weg dat we hier een paar fragmenten voor jullie verzameld hebben.

You May Also Like

Netflix komt met uniek kijkje in het leven van J.Lo

Uit het tweede deel van haar leven Als er één vamp is waar wij ...

Ook Pelé krijgt een eigen Netflix-serie

De enige echte GOAT?  Wie is nu de beste aller tijden? Messi? Cristiano Ronaldo? ...

Dingen van stijlicoon James Dean die je niet wist

Een icoon dat 65 jaar na zijn dood nog steeds indruk maakt James Byron ...