Een verjaardag die ze viert in een jacuzzi…

Werken voor de VRT, ’t zit niet altijd mee. Onze openbare omroep lag het laatste jaar al een paar keer onder vuur met iets te onvoorzichtige medewerkers. Of er werden filmpjes gedeeld met reclame voor witte sokken of een technieker vergat de micro en Facebook Live dicht te zetten zodat kwetsende uitspraken van een gerenomeerd, doch macho, sportjournalist de ether in werden gejaagd.

Wie steeds de dans ontspringt en op wie de VRT altijd vol kan rekenen is Danira Boukhriss Terkessidis. Deze veelzijdige jongedame is een modelmedewerker en een schoolvoorbeeld voor vele anderen aan de Reyerslaan.

En vandaag, 12 augustus vieren ze Danira-dag. 25 + 6, zo oud wordt Danira Boukhriss Terkessidis vandaag. Of ze aan het werk is? Dat betwijfelen we want we zien op haar Instagram dat ze met haar ‘luie kont‘ (swipe left) in de jacuzzi hangt. De boog moet dan ook niet altijd strak gespannen staan.

Bij deze sturen we dan ook een welgemeende dikke smakkerd richting deze mooie knapperd.

Cover: Instagram Danira

You May Also Like

Verleidelijke Luna zonder bovenstukje maakt het mooie weer op Ibiza

Ibiza, the sun always shines in Ibiza Over het weer hoeven wij de laatste ...

Wimbledon-winnares ruilt het Heilige gras voor OnlyFans

Game, set en match?  Of Sofya Zhuk een balletje kan slaan? Laat duidelijk zijn ...

Vlaams Pareltje Charlotte Van Brabander naar GGPoker.be

De Vlaamse Poker-Queen Dat we niet verlegen zijn om Vlaamse Pareltjes aan jullie voor ...