Hip Hip Hoera Danira!

Een verjaardag die ze viert in een jacuzzi…

Werken voor de VRT, ’t zit niet altijd mee. Onze openbare omroep lag het laatste jaar al een paar keer onder vuur met iets te onvoorzichtige medewerkers. Of er werden filmpjes gedeeld met reclame voor witte sokken of een technieker vergat de micro en Facebook Live dicht te zetten zodat kwetsende uitspraken van een gerenomeerd, doch macho, sportjournalist de ether in werden gejaagd.

Wie steeds de dans ontspringt en op wie de VRT altijd vol kan rekenen is Danira Boukhriss Terkessidis. Deze veelzijdige jongedame is een modelmedewerker en een schoolvoorbeeld voor vele anderen aan de Reyerslaan.

En vandaag, 12 augustus vieren ze Danira-dag. 25 + 6, zo oud wordt Danira Boukhriss Terkessidis vandaag. Of ze aan het werk is? Dat betwijfelen we want we zien op haar Instagram dat ze met haar ‘luie kont‘ (swipe left) in de jacuzzi hangt. De boog moet dan ook niet altijd strak gespannen staan.

Bij deze sturen we dan ook een welgemeende dikke smakkerd richting deze mooie knapperd.

Cover: Instagram Danira

You May Also Like

Knappe onderneemster Jill Cnudde is aan het knallen

Als er iemand een “bikini-body” heeft, dan is zij het wel… Anderhalf jaar geleden ...

Victoria’s Secret Angel Josephine Skriver heeft een bijzondere passie

Win, lose or tie… Raiders till I die! Hoewel ze de Deense nationaliteit heeft, volgt ...

Ravissante racepilote Angélique Detavernier staat haar mannetje

Of haar rechtervoet… Hoewel, gas geven kan iedereen. Steengoede racepiloten onderscheiden zich in het remmen ...