Tag Heuer eert Ayrton Senna met fijn klokje

Een legende…

Rebellen in hart en nieren, Ayrton Senna en Steve McQueen. Deze Tag Hauer-ambassadeurs, die hun tijd vooruit waren, bepaalden de geest van autoracen en inspireerden het Zwitserse merk om nooit te stoppen met het verleggen van onze grenzen en los te komen van conventies. Tijdloze iconen waarvan de vlam nog steeds brandt naast de legendes van morgen in het universum van TAG Heuer die nu een speciale ‘Senna’ editie lanceert.

Ayrton Senna, een echte racelegende, wordt beschouwd als een van de beste coureurs aller tijden. Drievoudig wereldkampioen Formule 1, Magic Senna die elke Grand Prix bad voor slecht weer, dreef zichzelf tot het uiterste op elk circuit, met pure passie en absolute zwier.

En dat vinden we ook terug in de nieuwe speciale editie Tag Heuer F1. Zo is er de Quartz Chronograph (43mm diameter) en de Automatic Chronograph voor respectievelijk 2.100 euro en 3.100 euro. Pareltjes voor rond de pols, sowieso.

Bestellen of meer info vind je HIER.

Foto’s: Tag Heuer

You May Also Like

MenStyle on Tour: Camp Jeep & offroadtest nieuwe Jeep Wrangler

By far onze tofste Whatmatters on Tour tot op heden… Londen, Monaco, Marbella,…wij zijn ...

David Beckham leent Instagram-account uit aan Oekraïnse kinderarts

Als UNICEF-ambassadeur wil hij zo aandacht vragen voor de oorlog in Oekraïne Ex-topvoetballer en ...

Te veil: Revolver die Billy The Kid van het leven beroofde

The Wild West outlaw werd neergeschoten door Sheriff Pat Garrett in 1881. William Henry ...