Tag Heuer eert Ayrton Senna met fijn klokje

Een legende…

Rebellen in hart en nieren, Ayrton Senna en Steve McQueen. Deze Tag Hauer-ambassadeurs, die hun tijd vooruit waren, bepaalden de geest van autoracen en inspireerden het Zwitserse merk om nooit te stoppen met het verleggen van onze grenzen en los te komen van conventies. Tijdloze iconen waarvan de vlam nog steeds brandt naast de legendes van morgen in het universum van TAG Heuer die nu een speciale ‘Senna’ editie lanceert.

Ayrton Senna, een echte racelegende, wordt beschouwd als een van de beste coureurs aller tijden. Drievoudig wereldkampioen Formule 1, Magic Senna die elke Grand Prix bad voor slecht weer, dreef zichzelf tot het uiterste op elk circuit, met pure passie en absolute zwier.

En dat vinden we ook terug in de nieuwe speciale editie Tag Heuer F1. Zo is er de Quartz Chronograph (43mm diameter) en de Automatic Chronograph voor respectievelijk 2.100 euro en 3.100 euro. Pareltjes voor rond de pols, sowieso.

Bestellen of meer info vind je HIER.

Foto’s: Tag Heuer

You May Also Like

Duvel lanceert 2022 Duvel Collection met creatie van Franky Sticks

Maken, creëren, experimenteren en innoveren. Is Brouwerij Duvel Moortgat onze favoriet? Laten we stellen ...

Podcasthost Liandra Sadzo en DJ Henri PFR worden echte barista’s met dank aan Baristina

Een hebbedingetje voor echte coffee-lovers!  Met de lancering van Baristina van Philips zetten actrice ...