Te Huur: Jamaicaanse villa waar James Bond is geboren

Zet die Martini maar al klaar

Fans van James Bond, opgelet. Te midden van tropische bossen, watervallen en een turquoise Caraïbische Zee aan de noordelijke kust van Jamaica staat de luxueuze villa waar Ian Flemming, een Britse schrijver, de wereldberoemde geheime agent met codenaam 007 bedacht op Airbnb. De villa staat op een resort met de naam GoldenEye, niet toevallig het zevende boek van Flemming of de zeventiende film in de reeks van de notoir vrouwengek.

Nog een leuk weetje, het resort ligt ook in de buurt van James Bond Beach waar misschien wel de meest bekende scène met een Bond-Girl werd opgenomen namelijk met de knappe Ursula Andress die in Dr. No, James Bond eerste film, uit de zee komt gelopen. Een scène die door Halle Berry in ‘Die Another Day‘ nog eens lichtjes werd overgedaan.

De villa heeft alles wat je tijdens een luxueuze vakantie nodig hebt, denk maar aan een zwembad, tennisveld, fitness, steiger om een boot aan te leggen, watersportmateriaal, barbecue, 24/24 en 7/7 service,… . Noem iets op, het is er… alleen, het kent zijn prijs. De villa, goed voor vijf slaapkamers kost je wel 4,041 per nacht. Maar hé, even scoren bij een Bond Girl terwijl je aan een Martini ‘shaken, not stirred’ nipt, is toch iets wat in je bucket list staat, nietwaar?

Boeken doe je HIER.

Foto’s: Airbnb

You May Also Like

Een geurtje voor zwoele zomers: BVLGARI MAN RAIN ESSENCE

Zomers fris  BVLGARI MAN RAIN ESSENCE viert de kracht van regen in een flesje. ...

MenStyle op Kamping Kitsch: U WAS F$CKING NSFW GEWELDIG! (KK's Grootste Fotoreeks Deel I)

Ook wij werden geconfronteerd met erg ongewenst gedrag! Gelukkig hebben wij foto’s van al ...

Binnenkort kan je meespelen in een real-life Squid Game

Hop naar Abu Dhabi De Netflix-sensatie van dit moment? Squid Game, een Zuid-Koreaanse serie ...