Te Huur: Jamaicaanse villa waar James Bond is geboren

Zet die Martini maar al klaar

Fans van James Bond, opgelet. Te midden van tropische bossen, watervallen en een turquoise Caraïbische Zee aan de noordelijke kust van Jamaica staat de luxueuze villa waar Ian Flemming, een Britse schrijver, de wereldberoemde geheime agent met codenaam 007 bedacht op Airbnb. De villa staat op een resort met de naam GoldenEye, niet toevallig het zevende boek van Flemming of de zeventiende film in de reeks van de notoir vrouwengek.

Nog een leuk weetje, het resort ligt ook in de buurt van James Bond Beach waar misschien wel de meest bekende scène met een Bond-Girl werd opgenomen namelijk met de knappe Ursula Andress die in Dr. No, James Bond eerste film, uit de zee komt gelopen. Een scène die door Halle Berry in ‘Die Another Day‘ nog eens lichtjes werd overgedaan.

De villa heeft alles wat je tijdens een luxueuze vakantie nodig hebt, denk maar aan een zwembad, tennisveld, fitness, steiger om een boot aan te leggen, watersportmateriaal, barbecue, 24/24 en 7/7 service,… . Noem iets op, het is er… alleen, het kent zijn prijs. De villa, goed voor vijf slaapkamers kost je wel 4,041 per nacht. Maar hé, even scoren bij een Bond Girl terwijl je aan een Martini ‘shaken, not stirred’ nipt, is toch iets wat in je bucket list staat, nietwaar?

Boeken doe je HIER.

Foto’s: Airbnb

You May Also Like

Menstyle VS Camper Chef Bart V: Risotto Seafood met bokskampioen Ronald Gavril

ENGLISH VERSION HERE Deze poulain van Floyd Mayweather, Ronald “The Thrill” Gavril, wordt de ...

Buzz Lightyear krijgt eigen film! (video)

“To infinity and beyond!” Wie dacht dat Buzz Lightyear na Toy Story 4 van ...

Een e-bike? Top voor de conditie! 

Heb jij al een E-bike op de kop getikt? Wat, te sportief voor zo ...