Te Huur: Jamaicaanse villa waar James Bond is geboren

Zet die Martini maar al klaar

Fans van James Bond, opgelet. Te midden van tropische bossen, watervallen en een turquoise Caraïbische Zee aan de noordelijke kust van Jamaica staat de luxueuze villa waar Ian Flemming, een Britse schrijver, de wereldberoemde geheime agent met codenaam 007 bedacht op Airbnb. De villa staat op een resort met de naam GoldenEye, niet toevallig het zevende boek van Flemming of de zeventiende film in de reeks van de notoir vrouwengek.

Nog een leuk weetje, het resort ligt ook in de buurt van James Bond Beach waar misschien wel de meest bekende scène met een Bond-Girl werd opgenomen namelijk met de knappe Ursula Andress die in Dr. No, James Bond eerste film, uit de zee komt gelopen. Een scène die door Halle Berry in ‘Die Another Day‘ nog eens lichtjes werd overgedaan.

De villa heeft alles wat je tijdens een luxueuze vakantie nodig hebt, denk maar aan een zwembad, tennisveld, fitness, steiger om een boot aan te leggen, watersportmateriaal, barbecue, 24/24 en 7/7 service,… . Noem iets op, het is er… alleen, het kent zijn prijs. De villa, goed voor vijf slaapkamers kost je wel 4,041 per nacht. Maar hé, even scoren bij een Bond Girl terwijl je aan een Martini ‘shaken, not stirred’ nipt, is toch iets wat in je bucket list staat, nietwaar?

Boeken doe je HIER.

Foto’s: Airbnb

You May Also Like

Zo loop jij er deze zomer ook in eigen land hip bij

Blijf niet bij de pakken zitten… Was je ook zo benieuwd naar de nieuwe ...

Met deze V12 ben jij de Max Verstappen van de barista’s

Koffietje?  Sinds zijn ontstaan is de wereld van de F1 gevormd door steeds veranderende ...

Hittegolf-Tip: Met SodaStream heb je altijd fris en sprankelend lekker water in huis

Iedereen kreunt… Als we de mainstreammedia mogen geloven kreunt iedereen onder de hitte en ...