Te Huur: Jamaicaanse villa waar James Bond is geboren

Zet die Martini maar al klaar

Fans van James Bond, opgelet. Te midden van tropische bossen, watervallen en een turquoise Caraïbische Zee aan de noordelijke kust van Jamaica staat de luxueuze villa waar Ian Flemming, een Britse schrijver, de wereldberoemde geheime agent met codenaam 007 bedacht op Airbnb. De villa staat op een resort met de naam GoldenEye, niet toevallig het zevende boek van Flemming of de zeventiende film in de reeks van de notoir vrouwengek.

Nog een leuk weetje, het resort ligt ook in de buurt van James Bond Beach waar misschien wel de meest bekende scène met een Bond-Girl werd opgenomen namelijk met de knappe Ursula Andress die in Dr. No, James Bond eerste film, uit de zee komt gelopen. Een scène die door Halle Berry in ‘Die Another Day‘ nog eens lichtjes werd overgedaan.

De villa heeft alles wat je tijdens een luxueuze vakantie nodig hebt, denk maar aan een zwembad, tennisveld, fitness, steiger om een boot aan te leggen, watersportmateriaal, barbecue, 24/24 en 7/7 service,… . Noem iets op, het is er… alleen, het kent zijn prijs. De villa, goed voor vijf slaapkamers kost je wel 4,041 per nacht. Maar hé, even scoren bij een Bond Girl terwijl je aan een Martini ‘shaken, not stirred’ nipt, is toch iets wat in je bucket list staat, nietwaar?

Boeken doe je HIER.

Foto’s: Airbnb

You May Also Like

La Casa de Papel maakt releasedatum seizoen 5 bekend

THE END OF THE HEIST IS APPROACHING Het laatste seizoen van ‘La Casa de ...

Ozark Henry over twintig jaar ‘Birthmarks’ (Interview)

Ozark Henry toert momenteel door Vlaanderen naar aanleiding van de twintigste verjaardag van zijn succesvolle ...

Wij maken ons eindejaarslijstje compleet met deze essentials

Toch iets om naar uit te kijken… Wie vorig jaar een Prettig Eindejaar en ...