Hittegolf-Tip: Met SodaStream heb je altijd fris en sprankelend lekker water in huis

Iedereen kreunt…

Als we de mainstreammedia mogen geloven kreunt iedereen onder de hitte en vooral ook de supermarkten die de vraag naar drinkwater niet kunnen volgen. Nochtans hoeft dat géén probleem te zijn! Er bestaan oplossingen, zoals SodaStream bijvoorbeeld.

Met een SodaStream-bruiswatertoestel in huis, zoals knapperd Hanne Troonbeeckx mooi demonstreert, bereid je namelijk in een handomdraai zélf bruisende dranken met kraantjeswater. Zo blijf je makkelijk voldoende gehydrateerd tijdens deze hitte, én spaar je bovendien een heleboel wegwerpflessen uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hanne Troonbeeckx (@hannetroonbeeckx)

Enkele extra tips:
– Ga voor een stijlvol ART-bruiswatertoestel als je een hendel verkiest boven een drukknop, of een DUO-toestel als je zowel de plastic SodaStream-fles als de glazen fles gebruikt. Jij bepaalt zelf de hoeveelheid bubbels!

– Het vaatwasbestendige hervulbare drinkflesje My Only Bottle – met handige draagkoord – past op een SodaStream-toestel en kun je overal mee naartoe nemen. Zo heb je altijd bruisend water bij de hand.

– Met de nieuwe SodaStreamBIO-smaken (Zwarte Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) bereid je makkelijk zelf gezonde bio-frisdranken thuis.

Voilà, zeg nu nog dat wij, en Hanne Troonbeeckx als stichtend voorbeeld, het hoofd niet kunnen koel houden bij deze hete temperaturen.

You May Also Like

MenStyle geurtip: Jimmy Choo Man Aqua

Een zomers briesje  Parfums? Onze kast puilt uit maar dat neemt niet weg dat ...

Gestopt? Daft Punk dropt zowaar negen onuitgebrachte nummers!

One More Time! Mogen we hopen op een comeback? Het antwoord? Helaas! Al weet je ...

Zo geef je jouw woning een stoere mannelijke touch

Vrouwen toegelaten? Of toch in ieder geval niet overal. Zo hebben zelfs wij, die ...