Zo geef je jouw woning een stoere mannelijke touch

Vrouwen toegelaten?

Of toch in ieder geval niet overal. Zo hebben zelfs wij, die in een gelukkige relatie zitten, wel eens nood om eens lekker single te zijn. Begrijp ons niet verkeerd, we geven hier geen suggesties om stiekem datingapps te installeren maar we denken eerder in de richting van een avondje ‘ouwehoeren’ onder maten. Lallen over voetbal, die knappe secretaresse op het werk, de nieuwste Porsche 911 of de pokertafel en chips bovenhalen voor een avondje Texas Hold’em.

En waar kan je dit het best doen? Eén antwoord…een eigen mancave! Als single man kan dit je hele woning beslagen, in een relatie een ruimte in je woning waar je in alle privacy (lees als: een ruimte waar vrouwen niet zonder voorafgaandelijke toestemming mogen komen) kan ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, alleen of met vrienden. En wat mag er in een mancave nooit ontbreken? Wij geven je alvast wat inspiratie…

Een bar

Uiteraard moet een mancave een verlenging zijn van je persoonlijkheid en is het stoerder dat je er je eigen touch aan geeft. Wat je interesses ook moge zijn, er hoort altijd een drankje bij. De bar, inclusief industriele barkruk,  is dus het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van een mancave.   De ene kiest voor een grote bar die een centrale plaats in het interieur inneemt, de andere vinden de bar vooral functioneel om drankjes in te schenken en laten de ruimte liever aan andere dingen.

Een home cinema

Een avondje/nachtje met maten en alle Tarantino’s erdoor knallen? Nog snel een paar afleveringen Peaky Blinders met tegelijk een goeie single malt whisky in de hand? Dat kan alleen met een deftige home cinema inclusief geluidssysteem waarbij de buren het gevoel hebben ze naast de Kinepolis wonen.

Fiets als wanddecoratie

Of je nu een diehard wielertoerist met een Pinarello Dogma frame van 6.000€ ofwel die verzamelaar van vintage koersvélo’s waarmee Eddy Merckx begin de jaren ’70 de flanken van de Ventoux opknalde bent…een fiets verdient een bijzonder plaatsje in jouw mancave. Hang hem gewoon aan de muur!

Café-spelen

Welke dude is er niet te vinden voor een partijtje onder vrienden? Wat dacht je van poolen? En het liefst van al nog op een eigen tafel in een eigen mancave? Scherp de keus en potten die ballen! Over potten van ballen gesproken, dat kan natuurlijk ook met een heuse kickertafel. Let wel op, scoren met het middenveld is NIET toegelaten. Zij die dan eerder liever met dingen smijten kunnen dan weer hun frustraties botvieren op het dartsbord. Vergeet de bullseye, drie keer triple twintig is de hoogste score… ONEHUNDREDANDEIGHTYYYYYYYYYYY!

Wij wachten op een uitnodiging!

Foto’s: Pixabay/Facebook

 

 

 

You May Also Like

Met deze Freshman heb jij altijd frisse ballen

‘Het is ‘balangrijk‘ dat de shit die je op je ballen smeert geen dikke ...

BergHOFF Gem-collectie, onmisbaar voor de stijlvolle kokende man

Liefde gaat door de maag Ook wij hebben het moeilijk nu de horeca sinds ...