Deze earbuds van Bang & Olufsen zijn next level

Oorgasme…

1017 ALYX 9SM en Bang & Olufsen lanceren samen limited-edition BEOPLAY E8 MOTION 1017 ALYX 9SM EDITION BLACK draadloze earbuds met een lederen laadhoes.

Het resultaat van de samenwerking werd onlangs geïntroduceerd tijdens de 1017 ALYX 9SM Pop Up in Parijs en zal deze maand ook te zien zijn in de 2020 herfst-/wintershow tijdens Men’s Paris Fashion Week. Het werk van 1017 ALYX 9SM is gebaseerd op de concepten van modern vakmanschap en innovatie en vormt daarmee een uniek perspectief op moderne mode. In het samenwerkingsverband draait het om vakmanschap en innovatie, waarmee op een mooie manier een brug wordt geslagen tussen mode en technologie.

BEOPLAY E8 MOTION 1017 ALYX 9SM EDITION BLACK is een exclusieve editie met ALYX B&O monogramlogo’s op de earbuds. Het logo is ook in reliëfdruk aangebracht op de lederen laadhoes en in het aluminium aan de binnenkant gegraveerd.

De earbuds zijn door de sound engineers van Bang & Olufsen afgestemd op een dynamische en authentieke luisterervaring. Met de Bang & Olufsen App kan het geluidsprofiel van de earbuds worden aangepast aan specifieke activiteiten. De earfins en tips worden in verschillende maten geleverd, zodat er voor iedereen een comfortabele en goede pasvorm kan worden gerealiseerd. Met de touch controls heb je toegang tot hoofdfuncties op je smartphone en dankzij de Transparency Mode kun je toch in contact blijven met je omgeving.

De samenwerking heeft daarnaast een lederen minibag, ontworpen voor de E8 motion earbuds, die is voorzien van een dubbele band en de inconische 1017 ALYX 9SM-gesp voortgebracht (aanbevolen verkoopprijs EUR 375,-). Deze zal exclusief te verkrijgen zijn bij de 1017 ALYX 9SM Paris Pop Up en een selecte groep Bang & Olufsen-accounts.

 

You May Also Like

“Live Vivid” met de lancering van Xiaomi’s Redmi Note 12-serie

Goed nieuws uit Parijs Hoewel Parijs de laatste dagen eerder negatief in het nieuws ...

Gouden tips voor het gebruik van je drone

Akkoord in je smartphone zit een camera, maar pas echt leuk wordt het met ...

Design voor avonturiers…Mister C. test de LamZac

Je hebt zo van die dagen dat je brein er niet geheel bij is ...