Voor u getest: McLaren OnePlus 7T Pro

Eentje voor in de hand in plaats van rechtervoet…

We hebben het (helaas) niet over een McLaren op vier wielen, wel over de, toch wel even sensationele, OnePlus 7T Pro McLaren Edition van het Chinese smartphonemerk. Een collab die bol staat van technologisch vernuft in combinatie met flitsende snelheid.

Qua uiterlijk valt de zeer herkenbare kleurencombinatie, zwart met papaya-oranje, op. Het oranje vind je erg subtiel terug aan de zijkant en rond de drie (!) camera’s aan de achterzijde. Verder zie je op de glazen behuizing op de achterkant een opvallende tekening, een verwijzing naar de McLaren Speedtail, die we je gisteren nog voorstelden. Een knappe smartphone die opvalt…en dit nog meer doet zodra je notificaties binnenkrijgt want dan licht de oranje rand ook op.

En met een naam als McLaren op je toestel moet het ook onderhuids snel gaan. Met aan boord een Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor en 12 GB aan RAM geheugen (4 GB RAM meer dan de normale 7T Pro) heb je dan ook één van de snelste processor die er momenteel op de markt is. Sneller swipen dan Lucky Lucks schaduw? Geen enkel probleem. Zo schiet hij zonder morren 90 plaatjes per seconde op een 6,67 inch Fluid AMOLED-beeldscherm met QHD+ resolutie, oftwel zo’n 30 stuks meer dan een vergelijkbaar toestel. En met een geheugen van 256 GB kan je wel eventjes voort.

Ook het laden gaat snel. Wij deden vlot één à twee dagen (naargelang ons toch wel intensief gebruik) met een volle stroomtank en opladen deden we in een klein uur.

Waar wij erg van onder de indruk waren was de camera. Deze OnePlus is uitgerust met drie camera’s, een hoofdcamera van 48-megapixel, een 16-mexapixel groothoeklens en een 8-megapixel telephotolens met de mogelijkheid tot een X3 zoom, heeft alles wat je van een camera verwacht. Gooi daar ook nog de elektronisch uitschuifbare selfie-camera bij en je weet dat wij uren zoet waren. In-uit, in-uit, in-uit,… het kleine jongetje in ons kwam boven…

Kostprijs? Vanaf 754 euro vonden we hem al online. Gezien zijn prestaties, een koopje als je vergelijkt met zijn grote concurrenten van Samsung, Apple, Huawei,… .  Wij zijn, ondanks notoir iOS gebruikers, echt wel fan van deze flitsende, exclusieve en waanzinnig stijlvolle Android-topper.

Meer info over het toestel vind je HIER.

 

You May Also Like

Is een F1, WRC of Formule E het snelste in een natte dragrace? (video)

Top Gear zocht het uit… Mocht de dragrace in het droge worden gereden, dan ...

Ex-F1-wereldkampioen Jenson Button lanceert Radford Type 62-2

Een eerbetoon aan de Lotus Type 62 Samen met designer Mark Stubbs en journalist ...

MenStyle Road Test: BMW X6 M50i

“The Beast” ‘Belle & The Beast’? Laat duidelijk zijn dat de meningen over het ...