Voor u getest: McLaren OnePlus 7T Pro

Eentje voor in de hand in plaats van rechtervoet…

We hebben het (helaas) niet over een McLaren op vier wielen, wel over de, toch wel even sensationele, OnePlus 7T Pro McLaren Edition van het Chinese smartphonemerk. Een collab die bol staat van technologisch vernuft in combinatie met flitsende snelheid.

Qua uiterlijk valt de zeer herkenbare kleurencombinatie, zwart met papaya-oranje, op. Het oranje vind je erg subtiel terug aan de zijkant en rond de drie (!) camera’s aan de achterzijde. Verder zie je op de glazen behuizing op de achterkant een opvallende tekening, een verwijzing naar de McLaren Speedtail, die we je gisteren nog voorstelden. Een knappe smartphone die opvalt…en dit nog meer doet zodra je notificaties binnenkrijgt want dan licht de oranje rand ook op.

En met een naam als McLaren op je toestel moet het ook onderhuids snel gaan. Met aan boord een Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor en 12 GB aan RAM geheugen (4 GB RAM meer dan de normale 7T Pro) heb je dan ook één van de snelste processor die er momenteel op de markt is. Sneller swipen dan Lucky Lucks schaduw? Geen enkel probleem. Zo schiet hij zonder morren 90 plaatjes per seconde op een 6,67 inch Fluid AMOLED-beeldscherm met QHD+ resolutie, oftwel zo’n 30 stuks meer dan een vergelijkbaar toestel. En met een geheugen van 256 GB kan je wel eventjes voort.

Ook het laden gaat snel. Wij deden vlot één à twee dagen (naargelang ons toch wel intensief gebruik) met een volle stroomtank en opladen deden we in een klein uur.

Waar wij erg van onder de indruk waren was de camera. Deze OnePlus is uitgerust met drie camera’s, een hoofdcamera van 48-megapixel, een 16-mexapixel groothoeklens en een 8-megapixel telephotolens met de mogelijkheid tot een X3 zoom, heeft alles wat je van een camera verwacht. Gooi daar ook nog de elektronisch uitschuifbare selfie-camera bij en je weet dat wij uren zoet waren. In-uit, in-uit, in-uit,… het kleine jongetje in ons kwam boven…

Kostprijs? Vanaf 754 euro vonden we hem al online. Gezien zijn prestaties, een koopje als je vergelijkt met zijn grote concurrenten van Samsung, Apple, Huawei,… .  Wij zijn, ondanks notoir iOS gebruikers, echt wel fan van deze flitsende, exclusieve en waanzinnig stijlvolle Android-topper.

Meer info over het toestel vind je HIER.

 

You May Also Like

MenStyle Road Test: Kimi Raïkkönens Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Althans diegene waarmee hij ‘De Groene Hel’ onveilig maakte… Hey Jens, heb je het ...

MenStyle Road Test: Audi RSQ8

Black Beauty…of was het toch Black Beast?  Terwijl afgelopen week onze rechtervoet met de ...

Omdat het nog sneller en krachtiger kan, de BMW M2 CS!

Sneller, krachtiger…en ook duurder… 30.000 euro om precies te zijn, dat is de meerprijs ...