STABLE zet gastronomische stallen open

Nieuwe totaalbeleving bewandelt in voormalig koetshuis pad van pure keuken…

STABLE heeft zijn intrek genomen in het oostelijke koetshuis van kasteel Hof Ter Linden in Edegem en opent per 8 januari de deuren voor het publiek. Dit intuïtief eetconcept is een creatie van het trio Njegos Kalicanin, Goran Stamenkovic en Aleksandar Davidovic. Chef Njegos Kalicanin serveert een kraakverse en eerlijke keuken; een ode aan pure smaken met veel aandacht voor de herkomst van de ingrediënten in de vorm van vaste menu’s tegen €59.

Voor de inrichting werd gerenommeerd architect Dieter Vander Velpen onder de arm genomen. De realisatie van STABLE kwam tot stand in nauwe samenwerking met het gemeentebestuur van Edegem, Kempens Landschap en het Agentschap voor Natuur & Bos.

In de unieke setting van STABLE laat chef Njegos Kalicanin zijn typische keuken los…puur, eerlijk en recht voor de raap. Kalicanin (wereldberoemd in zijn thuisland als TV-chef) kookt puur op instinct. Zijn gasten nodigt hij uit om op die intuïtie mee te surfen en zich daarbij helemaal te laten onderdompelen.

Verwacht je zo aan bijzonder eigenwijze gerechten, intense smaken en verrassende combinaties. Kalicanin runt momenteel brasserie Pastis in Mortsel en werkte het afgelopen decennium als gastchef reeds bij de culinaire elite van Europa. Die ervaring neemt hij ook mee. Bedoeling is om op termijn in STABLE te werken met vele chefs in residence: topkoks van over de hele wereld die op uitnodiging voor een bepaalde periode komen koken in de gastronomische stallen in Edegem.

Meer info of reserveren vind en/of kan je HIER.

 

 

You May Also Like

Nachtclubs 24/24 open…om te studeren!

Geen Zillion-toestanden In januari worden nachtclubs Jeux d’Hiver in Brussel en Barvista in Leuven ...

Mister C. gaat voor het bier…euh gebrouwen aperitief van Julie

BIER! Het woord dat op mannen evenveel effect heeft als een schoon koppel bumpers ...