Erotische serie ‘Oscuro Deseo’ verovert Netflix

50 Shades op zijn Mexicaans…

Iemand al van ‘Oscuro Deseo’ (Dark Desire) gehoord? De kans is klein al zal hier mogelijks snel verandering in komen. Zo is deze Netflix-serie, ondanks minder goede kritieken, de Lage Landen aan het veroveren. Hoe dit komt? Omdat mensen thuis wel eens stiekem een erotische thriller kunnen appreciëren? Sinds de trilogie ’50 Shades’ worden films en reeksen waar (suggestieve) seks van het scherm spat veel minder aanzien als ‘fout’.

Waarover gaat het? Over een getrouwde vrouw (Alma) die haar man ervan verdenkt naast de pot te pissen. Haar vriendin (Brenda) vindt dat ze wel een verzetje kan gebruiken en neemt haar een weekendje uit waarbij ze eindigen in een nachtclub. Dat avondje eindigt in bed van de eerste de beste kerel… denkt ze. De rest kunnen we je niet vertellen zonder teveel spoilers te lossen.

Dus… ben je op zoek naar een thriller met een erotisch kantje en wat (lees veel) functioneel naakt? Dan is dit zeker iets voor u.

 

You May Also Like

Netflix onthult teaser van Don’t Look Up met Leonardo DiCaprio & Jennifer Lawrence

Sterrencast Op 24 december 2021 lanceert Netflix de langverwachte komedie ‘Don’t Look Up‘ geschreven en geregisseerd ...

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 1

Gangsters …. Sla de krant (of de digitale versie of TV of eender welk ...